19 HGI'ere dystede med ved ØBTU poinstævnefinale

Gennem hele sæsonen har vores unge spillere været flittige til at deltage i ØBTU’s pointstævner, og også i den netop overståede pointstævnefinale i Valbyhallen, var der masser af røde HGI-trøjer at spotte mellem bordtennisbordene.
Følgende 19 spillere var med: Valdemar Høyer Pedersen, Gustav Juel Lytcke, Sebastian Buch Jensen, Mikkel Wilken, Peder Nikolaisen, Nicklas Brejl, Victor Skarby, Valdemar Benedikt Krog Laursen, Benjamin Klidsgaard Christensen, Mads Christian Poulsen, Marcus Ahrenholt Jensen, Sara , lisabeth Lhjungmann Pedersen, Jakob Nordahl Petersen, Viggo McCluskey Nielskov, Aleksander Hougaard Andersen, Gustav Glerup, Noah Onuoha, Lucas Klidsgaard Christensen, Arthur Gaarslev.
Med i hallen som Hillerød var Bastian Smith-Sivertsen og Mathias Jensen mens Torsten Sejr Hansen sad ved dommerbordet som en del af ØBTU’s stævnegruppe.
Stævnet havde deltagelse af hele 200 spillere, så der var mange kampe til alle. Desuden blev stævnet afviklet som en del af ØBTU’s Superweekend, hvor også holdturneringens afsluttende finaler blev spillet. Stemningen i hallen var storslået og intens.
ØBTU har udgivet den samlede resultatliste på hjemmesiden. Her på hgibordtennis.dk nøjes vi med at viderebringe de flotte Hillerød-placeringer:
DRENGE A
B-slutspil:
2.Mads Christian Poulsen,Hillerød
DRENGE B
3.Marcus Ahrenholdt Jensen,Hillerød
6.Peder Nicolaisen,Hillerød
8.Noah Onucha,Hillerød
PIGE B
4.Sara Elisabeth L. Pedersen,Hillerød
DRENGE C
2.Aleksander H. Andersen,Hillerød
5.Jakob Nordahl Petersen,Hillerød
8.Viggo McCluskey Nielskov,Hillerød
B-slutspil:
4.Gustav Glerup,Hillerød
Se ØBTU’s billeder af alle de glade pokalvindere her:

You may also like...