2 x S blev Danish Internationals HGI matchvindere

Samuolis og Svenningsen, med fornavnene Dominykas og Peter, brillerede ved at spille sig til tops i såvel single- som holdturneringen ved årets Danish International på hjemmebanen i Frederiksborgcentret. Billedet ovenfor viser Team Samuolis med Dominykas og hans makker Johannes Grønborg (VRI), som vandt Micro Cadet Boys Teams 2018.
Set med HGI Hillerød Bordtennisklubs øjne havde vi alle en god pinse, og selvom nogle vandt og andre tabte, var der godt humør og god stemning at finde overalt i hallerne. Kammeratskabet mellem de nationale og internationale ledere og spillere var helt i top, og igen blev stævnet rost, og flere lande talte om at vende tilbage med endnu større delegationer næste år.
Kammeratskabet kom tydeligt frem da Dominykas og konkurrenterne/bordtennisvennerne varmede op til præmieoverrækkelsen.


Som nævnt gik Peter Svenningsen og Dominykas helt til tops i både single- og doubleturneringen i henholdsvis Junior Boys og Micro Cadet Boys, Peter sammen med Marius Dam, og Dominykas med Johannes Grønborg, to imponerende præstationer. Dette indlæg med billeder vil omhandle holdturneringen, læs mere om singleturneringen HER.
Danish International 2018 - Peter Svenningsen og coach Nicolai de Voss - HGI Hillerød Bordtennisklub

Junior Boys

Guld – Hillerød/Viby:  Peter Svenningsen / Marius Dam
Sølv –  Greve/Roskilde:  Mikkel Skovborg Andersen / Romeo Rabade-Lieber

DI 2018 Team Svenningsen Guld
DI 2018 Team Samuolis - Grønborg

MicroCadet Boys

Guld: Hilleroed/VRI: Dominykas Samuolis / Johannes Grønborg
Sølv: Viby BTK: Mikkel Balslev Larsen / Rasmus Balslev Larsen

Danish International 2018 Teams Micro Cadet Boys
Albert Wolfsberg spillede sig sammen med sin makker Oliver S Berntsen til en flot 2. plads i Mini Cadet Boys Teams efter af Albert havde presset sin evige rival Davis Lund Heinig helt til sidste bold ved 9-11 i femte sæt.
Danish International 2018 - Albert Wolfsberg - HGI Hillerød Bordtennisklub

MiniCadet Boys

Gold: Virum BTK:  Sofus K. Andreasen / David Lund Heinig
Silver: Hillerød/Hvidovre: Albert Wolfsberg / Oliver Skouboe Berntsen

Danish International 2018

I Cadet Boys Teams var der virkelig spænding på i en holdkamp om bronze som svingede frem og tilbage for dagens fødselar William Beck og Alexander S Hansen. Coachet af Alexander fandt William dog sit bedste spil frem, og vandt stærkt de sidste to sæt i bronzematchen mod Thorbjørn Weichert til samlet sejr 3-1.
Danish International 2018 Cadet Boys Teams

Cadet Boys


Vi ønsker at takke alle spillere, ledere, forældre, og ikke mindst vore frivillige som har gjort en kæmpe indsats for at Danish International 2018 endte som den succes den gjorde – TAK-TAK-TAK  🙂 Det har været herligt at følge hvordan såvel unge som ældre med tilknytning til klubben ønskede at gøre en forskel lige fra planlægning til udførelse, og salg af lodder…..

Danish International 2018 Lotterisalg
Der var stor tilfredshed at spore hos deltagerne med dommerbordets professionelle håndtering af stævnet, og ikke mindst tidsplanen, uden dette nervecenter med dets mange fremragende frivillige ville stævnet aldrig kunne afvikles.
Danish International 2018 - HGI Hillerød Bordtennisklub
Se Danish International 2018’s hjemmeside, og få alle oplysninger HER.
VELKOMMEN TILBAGE TIL DANISH INTERNATIONAL I PINSEN 8. – 10. JUNI 2019.
 
Danish International Logo 2018

AF: Louis de Voss.

Nøgleord: , .Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.