4 HGI’ere til DM i Hjørring

Fredag eftermiddag serves 2017-udgaven af DM i gang i Vendia Hallen i Hjørring. Det sker naturligvis med HGI-deltagelse og forhåbning om medaljer.
De største forhåbninger om HGI-medaljer må vi nok lægge hos sidste års finalist i damesingle Stefanie Harbo Christensen. Stefanie er tidligere mester i U21-rækken ved DM Ungdom, og hun har vundet DM-rækken i mixed-double de sidste 2 år i træk med henholdsvis Kasper Sternberg Sjelle og Morten Hyrup Rasmussen. I år går Stefanie efter revanche i singlerækken, efter at hun sidste år havde matchbold i finalen mod Pernille Refstrup Agerholm, men måtte se sig slået i 7 sæt. Og så er der jo en titel i mixeddouble, som skal forsvares sammen med Morten Hyrup Rasmussen fra Brønshøj.
Daniel Simonsen – 14 år – var for 3 år siden i Odense for at se god bordtennis og støtte klubbens spillere. Daniel fik dengang chancen for at coache vores sportschef Jesper Møller, da han skulle forsøge at tæmme Jonathan Groth i den første cup-runde. Allerede året efter debuterede Daniel som 12-årig ved DM, og i 2016 lykkedes det Daniel at spille sig gennem kvalifikationsgruppen til 1/16-finalen, hvor det dog blev til et exit mod landsholdsspiller Claus Schou Nielsen. I år forsøger Daniel sig igen – stadig som en af de yngste i herre-single rækken, men med en DM-titel i drengerækken i bagagen.
I DBTU’s pressemeddelelse præsenteres Tina Stochmal som den ældste i damesingle-rækken. Ja ja, måske nok ældst, men 35 år er jo ingen alder, og vi vil hellere lægge vægt på, at Tina har spillet en fremragende sæson på vores hold i Elitedivisionen for damer, og at hun tidligere har vist, at hun kan drille de allerbedste. Vi tror på, at Tinas storform rækker langt. Hun stiller op i både damesingle, damedouble (med Izabell Nørlem, Brønshøj) og i mixeddouble (med Kasper Weinrich Schübeler, Brønshøj), så hun er garanteret sved på panden hele weekenden.
Frederik Ryborg som i år har haft flere indhop på vores divisionhold – og som fra på mandag er træner for vores serie- og motionisthold mandag aften – har teamet op med Mads Larsen fra Silkeborg BTK i en herredouble, der måske (måske ikke) på forhånd er overset af eksperterne. Vi sender i hvert fald masser af hep og klap helt til Nordjylland, hvor vi håber det kan hjælpe Frederik og Mads i Vendiahallen.
DM starter fredag kl. 16, når der er serve-off til kval-kampene i herresingle. Resultaterne kan følges løbende på http://Resultat.ondata.se.

Nøgleord: , , , .Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.