Invitationer til Stævner hvor alle kan være med

Efter 2 meget vel overståede klubture til Århus og Odense er vi nu klar med invitationerne til nye spændende stævner for ALLE. Stævnerne afvikles i den kommende måneds tid.
ØBTU har udsendt invitationer til mesterskaber i januar for såvel ungdoms- som veteranspillere, og ALLE spillere (også nybegyndere) kan her finde en række at tilmelde sig. Herudover er der også en mulighed for at finde en makker, og deltage i 2-mands hold mesterskaberne. Tilmelding kan foretages allerede nu.
Østdanmarks Bordtennis Union
ØSTDANMARKS MESTERSKABERNE (ØM) i Tåstrup den 16. – 17. januar er det stævne i sæsonen hvor ALLE vore UNGDOMSSPILLERE opfordres til at deltage. Her er der rækker for alle i både single og double, lige fra jer der har spillet lidt Pointstævner, og helt op til vore elitespillere. Muligheden for at blive Østdansk Mester i den række der passer til spillerens niveau, er åben og spændende for alle. Tilmelding senest den 28. december via Bordtennisportalen! – SE HGI TILMELDTE
Der afholdes også ØSTDANSKE MESTERSKABER for 2-MANDS HOLD i Allerød den 9. – 10. januar 2016 hvor det ud over at kæmpe om medaljerne, også primært er holdånden og det sociale der tæller. Her kæmpes 2 spillere sammen som et hold, og spiller både single og double mod andre 2-mands hold. Mesterskabet er både for ungdom og seniorspillere. Tilmelding senest den 18. december via Bordtennisportalen – men bemærk “først-til-mølle”! – SE HGI TILMELDTE
ØM VETERAN afholdes sideløbende med ØM Ungdom den 16. – 17. januar, og her vil der være rig mulighed for vore mange dygtige veteranspillere for at vise om efterårets og vinterens træning har båret frugt.
Turneringsudvalget orienterer: “Som i sikkert har set har vi ændret tidspunktet for veteranmesterskaberne således det afholdes den 16 & 17 januar i Tåstruphallerne. Vi har også ændret konceptet således at stævnet ikke afholdes sammen med senior ØM, men har sit eget stævne så i kan deltage fuldt ud i begge stævner. En anden vigtig ændring er at der er sat flere rækker ind for at tilgodese bredden. Med disse ændringer håber turneringsudvalget at der er flere der kan og vil deltage i stævnet så vi kan få det op på samme niveau som det tidligere har været.”
Vi håber at alle vore veteranspillere vil bakke op om disse ændringer. Tilmelding senest den 28. december via Bordtennisportalen! – SE HGI TILMELDTE
 
Mange af vore spillere har også tilmeldt sig et breddestævne før jul, hvor selv nye spillere f. eks. Pointstævnespillere også kan deltage. VESTEGNENS JULESTÆVNE  afvikles i Brøndby den 19. – 20. december, og der er stadig mulighed for at tilmelde sig Drive-In pladser.
Har du ikke mulighed for at deltage i alt vil vi opfordre til at ungdomsspillere primært spiller ØM Ungdom.
Spørg gerne din træner til råds hvis du har spørgsmål f.eks. om hvilke rækker der passer netop dig.
Invitationerne samt links til HGI-tilmeldte spillere til stævnerne kan som altid findes på vores stævneside, men invitationerne kan også hver især tilgås via ovennævnte links.
Vi glæder os til at se rigtigt mange HGI spillere til ØBTU’s mesterskaber, og som nævnt specielt ØM Ungdom hvor ALLE ungdomsspillere bør være med.
På Spillerudvalg Ungdoms vegne
Louis de Voss.

Bogmærk Permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.