Alexander og William igen til tops i Skånes UGP

Efter at have spillet finale mod hinanden i Junior B lørdag i Vestegnens Julestævne, drog det suveræne Hillerød par Alexander Sønderby Hansen og William Beck søndag morgen til Tommelilla i Skåne hvor scenariet gentog sig i Pojke 11.
Alexander var småsløj på turen men efter at have spillet sig varm lykkedes det alligevel at spille sig til sejr og guld i både Pojke 11 og Pojke 12, hvor han oven i købet forblev ubesejret i Pojke 11.
IMG_6615
William kæmpede sig til sølv i Pojke 11 og bronze i Pojke 12 så der var igen flotte pokaler med hjem til Hillerød efter søndagens kampe.
William Beck HGI Hillerød Bordtennis Tommelilla 2015
På sin vej i Pojke 12 gentog Alexander succesen med at slå Joel fra Sjöbo (fra Höganäs finalen), og senere i finalen Sten Teodor, Ljunghusens MIF. Begge drenge spillede som de altid gør i Sverige, for deres svenske klub Skurups BTK.
Også en gammel kending i HGI Hillerød Bordtennis, Fredrik Staerk deltog, og vandt Hr. Kl. 1.
Stort tillykke med de fornemme placeringer!
Sparbanken Skånes Tommelillaspelen er den 8. afdeling af Skånes Ungdoms Grand Prix i denne sæson, men der er stadig masser af point at hente i de resterende 9 turneringer, så mon ikke drengene skal hinsidans igen inden længe.
Se de sammenstillede resultater fra Tommelilla HER.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *