Tilmelding NU – ØM for alle spillere

OPDATERET 25/12-16: Forlænget tilmelding ØM Ungdom/Veteran via mail til ØBTU (oebtu@oebtu.dk) Cc lvoss@live.dk senest på tirsdag den 27. december kl.9.00!
Vi minder om at der i morgen er sidste frist for ordinær tilmelding til ØM Ungdom og ØM Veteran, hvor vi meget gerne skal forsvare klubpokalerne, og derfor håber at se ALLE vore ungdoms- og veteranspillere!
Du kan også allerede nu tilmelde dig til ØM Senior med sidste frist den 22/1-17, og stadig nå at få en Drive-In plads til ØM 2-mandshold.

Fra ØBTU har vi modtaget 4 invitationer til Østdanske Mesterskaber (ØM) for såvel ungdoms-, senior- og veteranspillere, samt for 2-mandshold, hvor spillere på ALLE niveauer (også nybegyndere) kan finde en række at tilmelde sig.
Da der er rækker for alle spillerstyrker skal du ikke lade dig afskrække af, at stævnerne kaldes Østdanske Mesterskaber.
Østdanmarks Bordtennis Union

  1. ØSTDANMARKS MESTERSKABERNE (ØM Ungdom) i Tåstrup den 14. – 15. januar er det stævne i sæsonen hvor ALLE vore UNGDOMSSPILLERE opfordres til at deltage. Her er der rækker for alle i både single og double, lige fra jer der har spillet lidt Pointstævner, og helt op til vore elitespillere. Muligheden for at blive Østdansk Mester i den række der passer til spillerens niveau, er åben og spændende for alle. Tilmelding hurtigst muligt, dog senest den 22. december via BORDTENNISPORTALENSE HGI TILMELDTE
  2. ØSTDANSKE MESTERSKABER for 2-MANDS HOLD afholdes i Allerød den 7. – 8. januar hvor det ud over at kæmpe om medaljer og æren, også primært er holdånden og det sociale der tæller. Her kæmper 2 spillere sammen som et hold, og spiller både single og double mod andre 2-mands hold. Mesterskabet er både for ungdom- og seniorspillere. Tilmelding er lukket, men der findes stadig ledige Drive-In pladser i Programmet som du kan finde her: SE HGI TILMELDTE
  3. ØM VETERAN afholdes sideløbende med ØM Ungdom den 14. – 15. januar, og her vil der være rig mulighed for vore mange dygtige veteranspillere for at vise om efterårets og vinterens træning har båret frugt. Tilmelding hurtigst muligt, dog senest den 22. december via BORDTENNISPORTALENSE HGI TILMELDTE
  4. ØM SENIOR afholdes i Farum Arena den 11. – 12. februar med sidste tilmelding den 22. januar via BORDTENNISPORTALEN

Spørg gerne din træner til råds hvis du har spørgsmål f.eks. om hvilke rækker der passer netop dig.
Invitationerne samt links til HGI-tilmeldte spillere til stævnerne kan som altid findes på vores stævneside, men invitationerne kan også hver især tilgås via ovennævnte links.
Vi glæder os til at se rigtigt mange HGI spillere til ØBTU’s mesterskaber, og som nævnt specielt ØM hvor ALLE ungdoms-, senior og veteranspillere bør være med, da Klubpokalerne er i spil. #ViVilVinde.
Fra Spillerudvalg Ungdom ønskes I alle en Rigtig Glædelig Jul samt et Godt Nytår.
Louis de Voss.

Nøgleord: .Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.