Flot HGI-spil ved skånske ActionSpelen og Vårspelen

Actionspelen (Stævne hos Skurups BTK)

Alexander Sønderby Hansen, Mads Pærregaard, Thomas Garde, Carl Køngerskov og William F. Beck tog turen til Sverige i lørdags og deltog i Actionspelen. Det er et nyt stævne, som Skurup bordtennisklub arrangerer sammen med Action Sport. Alle fem deltagere hyggede sig rigtigt godt sammen på lægterne, heppede og coachede hinanden og havde en skøn lørdag med masser af god bordtennis.
Til trods for lidt startvanskeligheder med et glemt pas og ingen opvarmning, lagde Mads godt ud og vandt sin pulje i Junior 20. Herefter gik det slag i slag og han vandt finalen over Daniel Wolf fra Esbjerg og tog første guldmedalje hjem. William og Carl fulgte i hans fodspor og vandt alle kampe frem mod finalen i pojka 12, hvor de mødte hinanden – en kamp, som William vandt 3-0. I samme række fik Alexander bronze, så podiet var flot besat af HGIere i Skuruptrøjer.
Eftermiddagen bød på junior 17 for Mads og pojka 14 for William, Carl, Alexander og Thomas. Med så mange HGIere kom der mange indbyrdes kampe i pojka 14, så vejen mod semifinalerne var hård. Alle kæmpede flot! Carl kom hele vejen til finalen, hvor han måtte overgive sig til Jakob Peterson (IFK Lund), som også havde vundet over William i semifinalen.
Mads lagde ud med at tabe til Magnus Kaas i puljekampene, men tog revanche i finalen, hvor de to mødtes igen. Her var Mads super tændt og spillede guldet hjem med 3-1.
Resulterne fra Actionspelen: http://resultat.ondata.se/000307/


Vårspelen (Stævne hos Åstorp)

Søndagen forinden havde William og Thomas også deltaget i et stævne, Vårspelen, i Åstorp, hvor Thomas nåede kvartfinalerne i både pojka 13 og HS6. I HS6 var han oppe imod spillere, der var noget ældre og større end ham selv, men spillede rigtigt flot. William nåede finalekampene i både pojka 12 og 13. Begge finalekampe stod mellem William og Joel Nilsson (Sjöbo BTK). I pojka 13 tabte William finalen, mens han i pojka 12 vandt over Joel både i puljekampene og finalen.
Resultater fra Vårspelen: http://astorpsbtk.se/varspelen/resultat/
Stævnerne i Sverige er gode for de unge spillere, som her møder en anden modstand end i Danmark og ydermere får stævneerfaring.
Af Lotte J. Beck

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *