Blond mini viking på sejrstogt i det engelske

Daniel Simonsen sluttede bordtennissæsonen for 2014/15 af på fornem vis ved turnering i England. I den forgange weekend deltog 12-årige Daniel i Cippenham Young Player’s Youth Festival 2015 i Slough, England.
Turen til England var kommet i stand efter aftale med Geoff Ware, som vi i HGI regi tidligere har haft fornøjelsen af. Lone og Daniel mødte Geoff for tre år siden på træningslejr i Ängby og siden da har der været besøg fra begge sider i bordtennis regi. Dette var tredje gang Daniel og mor var i England med Geoff som coach for at spille turnering. Første gang var forrige år hvor Daniel og Peter Trans var afsted, anden gang var i januar i år hvor Daniel og Mikkel Emborg, Greve var afsted, men denne gang var det altså kun Daniel.
Læs også : HGI repræsenteret ved turnering i England
Daniel stillede op i tre rækker. Da Daniel ikke har engelske rating var han ikke seedet i nogle af rækkerne. Første række om lørdagen var Boys Under 14, hvor der var 40 deltagere. Der var fem deltagere i hver pulje og der gik to videre fra hver pulje til A-slutspillet og de tre sidste skulle spille consolation.
Daniel havde ikke problemer med at vinde sin pulje og var klar til cup kampene. Selvom Daniel var et par år yngre var han overbevisende og vandt rækken uden de store problemer. På vej til guldet afgav han kun et sæt og det var til sin finale modstander Theo Achampong fra London Academy.

Søndag skulle Daniel spille Boys Under 16 og Boys Under 18 og skulle dermed møde noget ældre og større modstandere. Igen var de inddelt i femmandspuljer med de to bedste videre til A-slutspillet. Selvom Daniel dagen før havde vist at han havde højt niveau havde man undladt at seede ham i søndagens to rækker. Daniel modstandere var af forskellig styrke, men ingen kunne slå ham, så han vandt også sin pulje i Boys under 16. Daniel gik hele vejen til finalen hvor han endnu en gang stod over for en spiller fra London Academy, den 15-årige Eren Gozcu. Daniel vinder første sæt, men så havde modstanderen fundet storspilllt frem og vinder kampen 3-1. Guld til England og sølv til Danmark.
Læs også Cippenham Table Tennis Clubs artikel: Blond Viking cleans up – well almost!
Om eftermiddagen blev Boys Under 18 afviklet. Daniel vinder igen sin (5 mands)pulje og har sat næsen op efter at (be)vise at han godt kan være med mod sine ældre konkurrenter. Han vinder sine første cupkampe og er klar til semifinalen, hvor han står overfor Eren, vinderen af finalen i Under 16.
Selvom Daniel kommer med et frisk nederlag i bagagen, går han til bordet med vindermentaliteten i højeste beredskab for han VIL have ikke bare revanche, men han vil gerne stå i sin tredje finale ved turneringen! Og det blev en helt anderledes kamp, hvor Daniel spillede meget offensivt og gik ind og styrede spillet. Og denne gang kunne Daniel efter en spændende match trække sig ud som vinder med 3-1 i sæt.
STIGA logo
I finalen mødte Daniel Ben Naylor-Smith. Daniel havde i den grad fundet gnisten og endte med at køre sin ellers velspillende modstander over. Daniel vinder kampen med 3-0 og har dermed sejret i Under 18 rækken!
Det var en glad og veltilfreds ung mand som efterfølgende kunne træde frem og møde både en sølv- og en guldpokal for dagens indsats. En meget fornem medalje høst denne weekend med topplaceringer i alle tre rækker han deltog i – ”all the way from Denmark”, som de sagde ved overrækkelsen 🙂
Den unge mand gjorde sig også positivt bemærket med sit gode spil og sin evne til at spille bordtennis med overskud og et spil på læben. Igennem hele turneringen afgav Daniel blot 5 sæt, så bestemt en fornem sæsonafslutning.
Allerede dagen efter hjemkomst var Daniel i aktion igen, idet han deltager i træningssamling med Ungdomslandsholdet i uge 26 i HGI’s lokaler, hvor også Peter Trans er med inden dennes deltagelse i det snarlige Ungdoms EM i Bratislava.
Til august kan vi til gengæld byde Geoff og hans engelske pitt bulls velkomne, da de kommer til Hillerød. De napper et pit stop i Hillerød for at sparre med nogle af klubbens spillere inden de skal videre til Eslöv på træningslejr. Det bliver et blandet selskab bestående af både meget unge spillere, juniorspillere og senoirer, men vi ser frem til dysten mellem DK og England 🙂
SkjoldBurne  km sport

Nøgleord: , , , , .Bogmærk Permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *