Carl og Viktor til tops i Linz

Fra den store internationale ungdoms bordtennisturnering i Linz har vi netop fået en melding om, at påskeferien sluttede med en finalesejr i holdturneringen til Carl Køngerskov (Hillerød) og Viktor Oksfeldt (Viby). Drengene står dermed øverst på sejrsskamlen i rækken Younger Cadet Boys. Et resultat der vækker opsigt i den østrigske by Linz. Stort tillykke til Carl og Viktor.
Viktor Oksfeldt fra Viby BTK og Carl Køngerskov Hillerød varmer op til turnering i Linz
Også Alexander Sønderby Hansen og William Beck (begge Hillerød) gjorde væsen af sig, da de nåede en 4. plads i Cadet Boys rækken.
Uden coach – meget lærerigt
Drengene har spillet hele turneringen uden coach – eller dvs de har coachet hinanden. Flere gange har de, i coachrollen, været i stand til at hjælpe deres makker ud af en håbløs situation ved bordet. Det har været en meget lærerig oplevelse for de unge spillere.
Der er blevet spillet rigtig rigtig meget bordtennis i Linz i de sidste par dage, så vi har endnu ikke det samlede overblik over hvordan det er gået i alle rækkerne, men med den ovennævnte høst er der i hvert fald god grund til at glæde sig, og vi håber at alle de danske spillere får en rigtig god tur hjem.
 

You may also like...