Dansk double bronze til Daniel og Mikkel i Ungarn

OPDATERET 21/11-17: LÆS nu også coach Thomas Sørensens evaluering af Hungarian!
Ved Hungarian Junior & Cadet Open 2017 viste Daniel Simonsen og Mikkel Emborg igen at de har et højt niveau i deres double, da de nåede semifinalen. 

 
Fire forventningsfulde spillere samt en coach var i weekenden i Szombathely, Ungarn for at deltage i Hungarian Junior & Cadet Open.
Læs hele coach Thomas Sørensens evaluering af Hungarian Junior & Cadet Open: Coach evaluering Hungarian 2017
De fire danske deltagere var Mikkel Emborg (Penthouse Copenhagen), Anders Reutzer Sørensen (Penthouse), Cristian David Hold (Silkeborg Bordtennisklub) og HGI Hillerød Bordtennisklub‘s egen Daniel Simonsen, samt coach Thomas Sørensen.

De fire drengespillere var tilmeldt turneringen som cadetter, og skulle have været to hold. Beklageligvis havde turneringsledelsen tilladt for mange tilmeldinger og havde derfor besluttet, at hvert land kun måtte deltage med ét hold. Derfor udgjorde de fire drenge ét samlet hold, og måtte beslutte fra kamp til kamp hvem der spillede henholdsvis singler og doubler.

Drengene startede med at spille holdturnering, hvor de var seedede som 9’ere. De spillede i Gruppe 6, og mødte følgende hold i nævnte rækkefølge: Serbien, England og Slovakiet.
Første kamp endte med 3-0 sejr mod Serbien hvor Daniel vandt 3-1, Mikkel 3-0 og samtidig vinder Daniel/Mikkel doublen 3-0.
Dernæst vinder Cristian og Anders 3-0 mod England, hvorefter Danmark var klar til den afgørende gruppefinale mod Slovakiet.
Kun vinderen gik videre, og det blev desværre Slovakiet. Som Thomas var så venlig at opdatere på vores Facebookside:

“Efter en fælles beslutning blev der valgt, at Daniel og Cristian spillede singler, og Mikkel så blev skiftet ind i doublen med Daniel.
Vi taber 2-3 til Slovakiet.
Daniel taber 1-3
Cristian vinder 3-2
Daniel/Mikkel taber 0-3
Daniel vinder 3-1
Cristian taber 0-3
En kamp, hvor det momentvis var utrolig flot spil – men til slut var disse perioder desværre for små 👎🏼
Holdturneringen slutter derfor nu for vores vedkommende og der må ses frem mod single- og doubleturneringen der starter i morgen.”
Se resultatet fra kvalifikationspuljen i holdturneringen HER.

 

Doubleturnering:

Her udgjorde Daniel og Mikkel det ene hold og Cristian og Anders det andet.
Daniel og Mikkel kom til Ungarn med en succeshistorie fra Croatia Open hvor de vandt sølv, i baggagen. I Ungarn var de som nævnt ovenfor meget tæt på at gentage succesen da de nåede semifinalen. Her blev det desværre til et 0-3 nederlag til Andras Csaba/Oliver Both som havde hjemmebanefordelen i Ungarn. Endnu en flot præstation af team Mikkel/Daniel, tillykke med den!
Se resultatet fra doubleturneringen HER.
Hungarian Open 2017 - Cadet Boys Singles - HGI Hillerød Bordtennisklub - Daniel Simonsen med Mikkel Emborg
Singleturnering:
Daniel var her den højest rangerede danske spiller, og var seedet nr. 9. Daniel spillede i kvalgruppe 9 og mødte:
Mohammad Abdullah (UAE), Felix Ivanko (SVK) og Bence Balogh (HUN) hvor det blev til 3 fine sejre.
Hungarian Open 2017 - Table Tennis - Daniel Simonsen - HGI Hillerød Bordtennisklub
Dermed gik Daniel videre til hovedturneringen hvor han dog måtte se sig besejret 1-3 af russiske Vladislav Makarov i 2. runde.

I dette indlæg har vi mest haft fokus på de konstellationer hvor Daniel var med, men alle de danske spilleres resultater kan findes HER.
AF: Louis de Voss.

You may also like...