De sidste kampe i ØBTU's seniorturnering

Skrevet torsdag aften:
Man skulle tro at gyserforfatteren Stephen King havde skrevet slutningen på kapitlet om Østserien kreds 1 i år.
Ind til den allersidste kamp i rækken, var der teoretisk 4-5 hold der kunne trække nedrykningsnitten.
Vores eget hold med Mads Wulff Harslund, Anders Quistgaard-Leth, Chen Yan og Brian Schyberg var en central del af handlingen, idet de kunne opnå enten 9., 5., eller 3. pladsen alt afhængigt af udfaldet af udebanekampen mod Brønshøj.
Hillerød’erne vandt kampen med 11-3 og sikrede sig dermed ikke bare forbliven i rækken, men også en flot 3. plads i deres første sæson i Østserien – kæmpestort bifald til holdet!
… og så sender vi også tanker til bierne fra Brønshøj, der trak østseriens korteste strå, og endte på en direkte nedrykningsplads.

Vores hold i serie 3 var også i kamp torsdag aften. Resultatet af deres kamp mod Frederksværk – nederlag på 4-6 – ændrede dog ikke på holdet 7. plads i tabellen.
Skrevet onsdag aften:
Niels Reuther (artikelbilledet) var en af vores mange spillere, der spillede årets sidste grundspilskamp onsdag aften i Østdanmarks Bordtennis Unions serierækker.
Niels’ hold i serie 1 sluttede grundspillet af med en 14-0 sejr over Amager Bordtennisklub, og cementerede dermed 2. pladsen, som giver adgang til kreds- og kvalkampe til østserien.
Holdet består af Henrik Brammer, Pia Toelhøj, Allan Dalberg, Niels Reuther og Torsten Olav Sejr Hansen

Vores andet serie 1 hold med unge seniorspillere, har i foråret været markant stærkere end i efteråret. Derfor må holdet nøjes med en samlet 7. plads, selv om de i sæsonens 2 sidste kampe vandt over både Allerød Bordtennisklub (ABTK) og Frederiksværk, som slutter som henholdsvis 2’ere og 3’ere i kredsen. Hillerøds grundstamme har bestået af Ragnar Koch, Martin Svenningsen, Jesper Larsen og Rasmus Brender med indholppere som Alexander Mejer og Felipe Matarese m.fl.
Serie 2 holdet sluttede også stilsikkert af med en sejr over Gladsaxe Bordtennis Klub, og dermed slutter holdet på en 5te-plads. Holdet har i år bestået af Kristian Pedersen, Jesper Østergaard, Lars-Henrik Bjørnbak, Jørn Hansen og Lars Nørgaard.
Serie 4 holdet sikrede sig allerede i sidste uge en placering som 1’er i deres kreds. Og de sluttede da også af med en 8-2 sejr over Jægerspris Bordtennisklub. På holdet har vi set Simon Koch, Poul Bostrup, Lars Svarer Johansen og Jan Amundsen.
I aften er det vores Østserie-hold, der sætter punktum i grundspillet, når de møder Brønshøj Bordtennis på udebane i en sand gyser om overlevelse i østserien. Begge hold har mulighed for at rykke ned, alt efter resultatet i aften – held og lykke til Brian Schyberg, Anders Quistgaard-Leth, Chen Yan, Henrik Wassman og Mads Harslund. Vi krydser alle fingre.

You may also like...