DM-Guld til Stefanie

For første gang siden Pia Toelhøjs DM-sejr i 1995 har Hillerød fået en senior danmarksmester i single.
Stefanie Harbo Christensen, der kom til klubben sidste sommer, og har spillet adskillige kampe for vores 1. og 2. divisionshold, har været tæt på DM-titlen i damesingle de sidste par år. i 2016 havde hun sågar matchbold mod Pernille Agerholm i finalen. Men denne gange lykkedes det.
På vejen mod finalen slog Stefanie Xenia Rindom (hjemmebane-håbet fra B75), Nikoline Koefoed (Hasle) og Izabell Nørlem (Brønshøj, men repræsenterer Hillerød i forårets kampe Elitedivisionen).
I finalen mødte hun Sophie Walløe (Brønshøj), der i sin semifinale havde stoppet Tina Stochmals (Hillerød ) overraskende sejrsridt. Stefanie var klart bedst i finalen, som hun vandt med sætcifrene 11-5, 13-11, 11-9, 11-6. Vi ønsker Stefanie et stort tillykke med DM-guldet  🙂
Til DBTU’s pressechef Arne Madsen udtalte Stefanie “Det var en stor drøm der gik i opfyldelse med dette danske mesterskab i single. Der har jo været en lille forbandelse over mine finaler, og især den sidste år, hvor jeg tabte efter at have haft en matchbold. Derfor var jeg i dag meget fokuseret og opsat på at vinde det første single mesterskab. Det er virkelig en drøm der er gået i opfyldelse” lige efter finalen
Lige inden single-finalen stod Stefanie også over for Sophie Walløe i mixdouble-finalen. Sammen med Morten Hyrup Rasmusen måtte hun dog nøjes med sølv i mix-rækken, da Walløe sammen med den tidligere HIllerød-spiller Anders Lind vandt denne finale.

Men medaljehøsten blev faktisk endnu større ved DM. Som nævnt ovenfor stod Tina Stochmal nemlig i den anden damesingle-semifinale, efter at hun havde besejret Sofie Egeholt Bang (Københavns BTK) og Pernille Pødenphant Søndergaard (SISU MBK) – en stor overraskelse, eftersom Tina “kun” var seedet som 9’er i rækken.
Tina fordoblede antallet af bronzemedaljer, da hun sammen med Isabell Nørlem (Brønshøj) også nåede til semifinalen i damedouble
Med både Stefanie og Tina i storform kan vi godt glæde os til de afsluttende kampe i 1.division herrer (hvor Stefanie spiller) og Elitedivision damer (Tinas hold). Der er sandelig kommet girl-power i Hillerøds senior-trup.
Daniel Simonsen, der i en alder af 14 år deltog i sit tredje DM Senior, hvor han ubesejret spillede sig gennem kvalifikationspuljen, men lørdag formiddag måtte forlade DM i 1/8-finalen efter nederlag til senior-landsholdspiller Anders Lind.
DHL er hovedsponsor for HGI Hillerød Bordtennis

Nøgleord: , , , .Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.