OB Intersport Cup – DM i rating

Lørdag var der OB Intersport Cup – DM i rating. HGI var repræsenteret ved Jonathan Svarer Johansen, Joachim Leht Simonsen og Lars Svarer Johansen i åben række Under 1400 og Daniel Mejer i rækken Under 2400. Alexander skulle også have spillet, men sad over pga en skade, og brugte i stedet tiden på at heppe og coache.
Jonathan klarede sig bedst i sin indledende gruppe, med kun et nederlag i 5 kampe, Joachim fik 2 sejre og 2 nederlag i sin pulje, og Daniel fik 3 sejre og 2 nederlag i sin pulje. De gik alle videre i A-slutspillet.
Lars måtte kæmpe lidt mere, heldigvis var der b-slutspil 😊 Her blev der kæmpet bravt og Lars fik en flot 3. plads!
Daniel mødte en hård modstander i 1. cupkamp og på trods af god fight, måtte han erkende at overmagten var for stor. Kampen blev tabt 1-3. Mens Joachim tabte 1/8 dels finalen, klarede Jonathan den helt til finalen som desværre blev tabt i 5 tætte sæt.
I eftermiddagens double hvor spillerne blev sat sammen efter rating, blev Joachim sat sammen med Kresten Christensen fra OB. Det var en rigtig god ide, for de klarede den hele vejen igennem og vandt!! Stort tillykke til Joachim.
Jonathan og Lars blev og sov i Odense så de kunne være klar til endnu en dag i hallen. Jonathan fortsatte det fine spil fra om lørdagen i ungdom B. Efter en hård start hvor 1. kamp blev tabt i 5 sæt, kom han igen og vandt de næste 2 i puljen og gik direkte til semifinalen og derfra i finalen. Efter nogle lange dage var Jonathan dog træt og måtte se sig slået i 3 sæt.
Lars spillede senior 2. Der var kun 1 pulje. 2 sejre og 2 nederlag rakte til en flot 3. plads
På trods af at vi ikke var så mange i løbet af weekenden, var det nogle hyggelige dage med en masse gode kampe.
Af
Jeanette Mejer

You may also like...