Finaleplads til Daniel i Svensk Yasaka GP

Daniel Simonsen deltog lørdag i  3. afdeling af Sveriges Yasaka Grand Prix, Helsingborgs Rekordspelen. 
Endnu engang nåede Daniel finalen, men måtte denne gang “nøjes” med SØLV i Pojke 12, efter en meget flot indsats.
Stort tillykke til Daniel med SØLVmedaljen, og de vigtige Grand Prix point. Også en stor tak for nedenstående indlæg som vi har modtaget fra vores udsendte, Lone Simonsen:
Rekordspelen den 4/10 2014

Rekordspelen 2014, Daniel Simonsen HGI Bordtennis

Morgenfriske drenge klar til afgang


HGI Bordtennis Rekordspelen 2014

Opvarmning


“Tidlig afgang fra Frederiksværk med et pitstop i Skævinge for at hente Mads Pærregaard, som havde budt sig til som coach for Daniel.
Vi nåede Idrottens Hus i fin tid og fik registreret Daniel hvorefter han og Mads gik i gang med at varme op.

Vanen tro var der mange danske deltagere og kendte ansigter i hallen. Pojka 13 skulle starte kl. 9 og det var cupkampe. Daniel var ikke heldig med sin lodtrækning idet han i første kamp skulle møde Edward Wesshagen, Norrtulls SK som var semifinale seeded i rækken.

Daniel taber første sæt, men kommer igen og tager andet sæt hjem. Edward var dog en for stor mundfuld med et sikkert spil og god til det åbne spil og han fik nærmest alt tilbage på bordet.
Så det blev til et hurtigt exit i denne række, men bestemt en godkendt indsats af Daniel. Edward levede i øvrigt op til sin seminfinale seedning, hvor han her tabte til en klubkammerat fra Norrtulls SK.
Pojka 12 skulle først gå i gang kl. 13 så der var nogle timers ventetid som bl.a. blev brugt til at coache Mie Salhauge under hendes første række, Flicka 13. Hun nåede til 1/8 som så blev exit.
Kl. 13 blev Pojka 12 sat i gang og Daniel kom i pulje med Erik Nilsson (Laholms BTK Serve), Hugo Törngren (Lund) samt Emil Lynge Sørensen, der i dag stillede op for Eslöv.
Daniel lagde ud mod Erik Nilsson og efter en noget kedeligt spillet kamp vinder han den 3-0. Næste modstander var Hugo Törngren og det var en helt anderledes kamp med gode dueller og spænding i sættene. Daniel hiver den dog hjem med 3-0 i sæt.
Afsluttende kamp i puljen er mod Emil Lynge, som ikke havde en god dag på banen. Kampen er hurtigt overstået med 3-0 til Daniel og hvor det vildeste var de to gange serve es, som Emil lavede på Daniel.
Daniel gik dermed videre som etter i puljen.
Efter 4 timers ventetid blev det endelig tid til den første cup kamp. Daniel skulle møde Theo Dyekjær, som han ikke er lige begejstret for at spille mod. Men idag gik det over stok og sten. Daniel nappede Theo 3-0 efter efter en kamp, hvor han var på tæerne og spillet fungerede godt.
Lige efter ventede så Erik Eng (Fokus BTK), som havde gjort det godt i P13
Daniel havde stadig masser af krudt og gejst og det fyrede han af i denne kamp. De to første sæt går til Daniel efter nogle meget flotte dueller, som Daniel vinder flertallet af. Det blev til masser af luftbold undervejs, idet Daniel fik næsten alt tilbage på bordet.
I tredje sæt var Daniel flyvende og nærmest udraderede modstanderen.
i Semifinalen ventede så Theo Abramson, som Daniel besejrede til Halmstad Grand Prix efter en tæt fight.
Og tæt blev det sandelig også her! Fuld fart på fra første bold, hvor første sæt går til Theo og andet sæt til Daniel. Daniel holder hovedet koldt og hiver en flot,  flot sejr hjem over den meget dygtige 03’er.
HGI Bordtennis Rekorspelen 2014

Theo, Edward og Daniel P12


Finalen blev et gensyn med Edward Wesshagen fra P13 rækken, men efter 2 fine sæt (9-11, 12-14) var kræfterne desværre opbrugt, og dagens andet nederlag blev en kendsgerning med 0-3.
En meget dybfølt og taknemmelig TAK til Mads Pærregaard som hev en hel dag ud af kalenderen for at coache Daniel. Det var en rigtig stor hjælp, og samtidig godt selskab.
Lone.”
Se alle Resultater fra Rekordspelen 2014 her.
Peter Trans vandt Bronze i Sverige (Rekordspelen 2014 i Helsingborg)
 

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *