Foredrag-Talentudvikling i verdensklasse

Hillerød Elite Idræt inviterer til foredrag for forældre, spillere og trænere, hvor Morten Bennekou vil fortælle om forskellen mellem de gode forudsætninger og talent.
Der er stor forskel på at tale om talent og på at tale om gode forudsætninger, og der er langt mellem dét at være talentfuld, og dét at udnytte potentialet og ad den vej måske nå verdensklasse niveau. Derfor inviterer Hillerød Elite Idræt til foredrag

Tirsdag den 21. marts 2017 kl. 17 – (ca. 19) i FrederiksborgCentret, Milnersvej 39, 3400 Hillerød

Til foredraget kan du også blive klogere på atletens evne til at lede sig selv i retning af ny udvikling, og trænerens evne til at synliggøre forskellene for sig selv, atleterne, andre trænere og ofte også for forældrene.

Tilmelding til foredraget skal ske senest den 15. marts 2017 kl 23.00 på hillerod.nemtilmeld.dk/222/

Hillerød Elite Idræt ser frem til et stort fremmøde.
Om Morten Bennekou
Morten Bennekou er manden bag talentudviklingskonceptet i dansk cykelsport. Således har han indtaget en nøglerolle i forhold til udviklingen af de sidste mange års succesrige ungdomsårgange med ryttere som Lasse Norman, Michael Valgren, Christopher Juul-Jensen og Magnus Cort i spidsen. I dag er Morten ansat som træner, coach og sportsdirektør på et af verdens bedste cykelhold – det hollandske World Tour hold Team Sunweb.
Hillerød Elite Idræt Foredrag Morten Bennekou 21-3-2017
AF: Louis de Voss.

You may also like...