Forlænget tilmeldingsfrist til Danish International

Den oprindelige tilmeldingsfrist til Danish International udløb torsdag aften, men rykkes frem til den 12. maj.
Vi er oppe pt oppe på 48 tilmeldte hold til Danish International. Det er vi rigtig glade for her 2 uger før turneringen.
Men vi vurderer også, at tilmeldingsfristen godt kan trækkes lidt. Derfor har vi valgt at forlænge muligheden for at tilmelde sig frem til den 12. maj.
Det glædes os også at se, at tilmeldingslisten på nuværende tidspunkt indeholder både elite- og breddespillere.
Turneringen er nemlig skruet sådan sammen, at man i den indledende runde mødes på kryds og tværs af styrke, og senere matches op med dem man er tættere på styrkemæssigt.
Med andre ord – vi glæder os til at se både Elite-og breddespillere, når vi mødes i pinsen til ungdomsturneringen Danish International ?
Se her hvordan du tilmelder dig Danish International
 
Om Danish International
Danish International Youth TableTennis Tournament består af både 2-mandshold- og singleturnering. Vi, HGI Hillerød Bodtennis, har afholdt turneringen hvert år i Pinsen siden 2016, hvor vi har haft deltagere fra Sverige, Norge, England, Frankrig, Tyskland og naturligvis Danmark.
Turneringen er åben for alle ungdomsårgange: Pusling (Microcadet), Yngre Drenge/Pige (MiniCadet), Drenge/Pige (Cadet) og Juniorspillere (Junior).
Holdturneringens indledende runde spilles lørdag, og afsluttes med slutspil om mandagen. Der spilles med winnercup og consolation-cup og placeringskampe, så alle deltager hele vejen gennem turneringen.
Singleturneringen spilles fra start til slut om søndagen. I single spilles der også med winner-cup og consolation-cup.
Hvem kan deltage?
Turneringen er åben for alle licenserede bordtennisspillere. Da turneringen spilles med både winner- og consolation-cup, er der plads til både de allerbedste og de lettere øvede spillere.
Turneringen har sin egen hjemmeside på www.DanishInternational.dk

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.