Glade forældre: "Vores klub er unik"

Klubbens webredaktion har modtaget en mail. En mail der spræller af positivitet og smitter godt humør. Den kommer nemlig fra glade forældre:


Vores klub er unik
… på mange områder – der er plads og muligheder uanset om du ønsker bredde eller elite. 

Alle de frivillige kræfter i klubben er med til at skabe det grundlag, der er nødvendigt for at drive en velfungerende forening.
For dem der vil, bliver der givet plads og muligheder. Vi har som forældre stået til ØM og været helt oppe at køre over en kvartfinaleplads i puslinge D, double – bakket op når der har skullet spilles pointstævner – de første holdturneringer etc. etc.
Det har vi gjort som alle forældre ville gøre – for at støtte deres barn – men vi er fra starten blevet guidet i den rigtige retning af alle de kompetente personer i klubben – det findes ikke i mange andre klubber i DK, og vi ved at der er mange der er misundelige på HGI.
Om det er…
Om det er Louis, der har styr på turneringsdatoer og tilmeldingsfrister og sikrer at alle har det nødvendige overblik over alle spilleres rækker og spilletidspunkter dagene op til et stævne – imponerende.
Om det er ungdomsudvalget der arrangerer sociale ture, foredrag eller aktiviteter i klublokalet på tværs af træningshold og alder – unikt.
Om det er de mange løbende artikler og informationer der løbende præger facebook og hjemmesiden – hvis der er en nyhed i Dansk bordtennis, så kan den findes på HGIbordtennis.DK.
Om det er alle forældre (og spillere) der hjælper med uddeling af F-magasin, hjælper til DM ungdom og Danish International og dermed er med til at skabe økonomi til at sikre at alle får optimal træning – fantastisk.
Om det er Ola, der med svensk humør og humor udvikler og får det bedste frem i alle.
Om det er sportschefen – med alle de engagerede trænere, der for hver deres hold giver alle medlemmer de optimale træningsmuligheder.
Om det er de frivillige coaches der hjælper og støtter til langt de fleste stævner hvor der deltager HGIere.
Bak op om klubben og se muligheder – og hjælp til hvor I kan se behov.
Glade HGI forældre
Signe&Peter


På webredaktionen (og næstformandens) vegne et stort tak for de flotte ord  😀
Det er ord som de mange kræfter i klubben hver dag gør sit ypperste for at leve op til. Når det er sagt, så er der altid plads til at blive endnu bedre – så det gør vi! Lad os hjælpe hinanden til at være danmarks bedste bordtennisklub!

You may also like...