Halmstad Masters 2016

Lørdag eftermiddag drog Peter Svenningsen, Daniel Tristan Simonsen og Mads Pærregaard, sammen med cheftræner Ola Lindberg mod årets første store stævne i Halmstad.
Lørdagen stod mest på rejse, men der var også tid til at kigge forbi hallen og se lidt herre elite, og derefter gik turen mod en restaurant for mad. Efter maden var det tilbage til hotellet for at få hvilet inden søndagens kampe.
Herre Klasse 3
Mads_Pærregaard_Top12Søndag startede for Pærregaard med klasse 3, hvor der var overraskende god modstand fra de ellers ældre rutinerede spillere, men Pærregaard holdt hovedet koldt, selv om han var nede flere gange undervejs, og vandt rækken. Rigtigt god sæsonstart for Pærregaard.
 
Pojkar 14
Daniel_SimonsenDagen startede for Daniel med Pojkar 14, hvor han indtil semifinalen var ganske suveræn. Her løb han ind i en norsk drengespiller (Red: Alexander Klerck Fransson fra Fokus BTK), som viste sig for stærk på dagen. En flot semifinale til Daniel.
Pojkar 15
Peter_Svenningen_Top12_2016Om eftermiddagen gjaldt det for Daniel og Peter Pojkar 15, og begge vat overbevisende indtil kvartfinalen. I kvartfinalen slog Peter Daniels overmand i Pojkar 14, og Daniel trak det længste strå mod Joel Myhr fra Sverige. I semifinalen fik Peter en flot sejr og Borgar Haug fra Norge, som også deltog ved sommerens ungdoms EM. Daniel slog svenske Bruno Nettarp i en tæt kamp, også en flot kamp af Daniel. I finalen mellem de 2 Hillerød spillere vandt Daniel 3-0.
Alt i alt en fin start for disse tre HGI drenge og en tilfreds cheftræner 😊
Alle resultater fra Halmstad Masters
Af Ola Lindberg og Mads Pærregaard
STIGA logo

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *