Henrik til Spanish Open i Para bordtennis

Opdateret 19.40: Så gik den ikke længere. Japaneren Susumu Miyawaki vandt semifinalen over Henrik Brammer. Henrik har vundet sin første medalje (bronze) ved et Para-mesterskab. Tilykke 🙂
————
Opdateret 19.33:
I kvartfinalen trak Henrik den helt til 5. sæt, hvor han vandt 12-10 over Denis Palin (RUS).
Se opgøret på Youtube her


————
Opdateret 16.40: Sejr til Henrik i 2. kamp i gruppespillet over Andreas Thomasberger (AUS). Henrik spiller kvartfinale kl. 17.
————
Opdateret fredag 19. juni 16.15
: Henrik tabte første kamp i gruppespillet til Ben Ashok Despineaux (BEL) med 7-11, 3-11, 13-15. Ben er forsvarende mester fra 2014 i Spanish Open.
————
I denne weekend spilles Spanish Open for spillere med funktions-nedsættelse (para bordtennis). HGIs Henrik Brammer deltager i klasse 7, hvor han skal forsøge at forsvare de danske (og HGI’s) farver.
Henrik spiller gruppespil fredag, hvor han møder Ben Ashok Despineux (Belgien) kl. 13.30 og Andreas Thomasberger (Østrig) kl. 15.30. Hvis Henrik går videre fra puljespillet spilles single-rækken helt færdig i dag med finale kl. 19.30.
I kan følge Henrik Brammer i Spanish Open her (resultatopdateringer). Åben pdf-filen på siden og søg efter “Brammer”.

spanish open para table tennis

Henrik er afsted sammen med de 2 øvrige danskere Patrick Otte (SISU/MBK) og Michael Jensen (Sørbymagle).
Vidste du?
… at Danmark er vært for Para Table Tennis European Championships som afvikles i Vejle i oktober 2015. Se mere på Para EM’s facebook-side.

Henriks blog

Henrik har skrevet længere facebookopdateringer fra stævnet – dem skal I ikke snydes for:

Fredag den 19. juni

Update fra Barcelona….. Fik lov til at spille klasse 7, så det var fedt endelig at prøve kræfter med nogle modstandere som jeg skal spille imod i fremtiden.
Skulle i dag spille puljespil mod 1. seedede Despineux fra Belgien (også senere vinder) i klasse 7. Han spiller sq fint og kører mig ret meget over i de to første sæt. I 3. sæt ændrer jeg og coach Michal taktik og så går det bedre, men jeg taber desværre alligevel sættet med cifrene 13-15.
I anden kamp møder jeg Thomasberger fra Østrig som var mere medgørlig. Efter at have fulgtes til 6-6 i første sæt vinder jeg efterfølgende 11-6, 11-1 og 11-4 og spillet kørte godt smile-humørikon
Dette resultat sikrer mig 2. pladsen i puljen og dermed en kvartinalekamp mod D.Palin fra Rusland – en spiller med en noget atypisk penhold spillestil. Det bliver en virkelig mærkelig kamp, hvor jeg ikke kan slappe af og tænke mig om. Vi skiftes til at vinde sæt men i 5. sæt går det slet ikke efter planen – jeg kommer bagud 1-4 og tager time-out. Han kommer derefter på 5-1 og holder stilen til 10-6. Så vinder Brammer sine to server og russeren laver en fejlserv og så lugter jeg blod wink-humørikon Jeg udligner til 10-10 og ender med at vinde 12-10 efter et fiiiiiint comeback smile-humørikon Et fantastisk resultat efter en kamp, der sjældent bød på skønt spil.
Semifinale blev mod Miyawaki fra Japan. Han var ret agressiv med sine lange knopper som åbenbart ikke er livret mere for Brammer. Han gør desværre kort proces og vinder 11-3, 13-11 og 11-7.
Det betød bronze til mig – WUHUU smile-humørikon smile-humørikon smile-humørikon

Lørdag den 20. juni

Lørdag i Barcelona………blev ikke helt den samme optur som fredag. Holdturneringen startede i dag og vi skulle spille puljekampe mod Sverige og Spanien. Én af de to kampe skulle vindes hvis vi skulle gå videre til kvartfinalen.
Første kamp mod svenskerne var svær. De er begge bedre end os – både fysisk og spillemæssigt.Vi taber 3-0 og har ikke nogen reel chance for at true dem, selvom vi spiller hæderligt.
Anden kamp er mod Spanien. Patrick Otte starter godt med at vinde 1. sæt mod deres bedste, men spanieren vinder de tre næste og kampen med 3-1. Næste kamp spiller jeg imod deres 2. mand og ham har jeg god kontrol over og vinder komfortabelt 3-0 og udligner holdkampen til 1-1.
Så skulle der spilles double, som jeg og Patrick aldrig har gjort sammen før, så det skulle lige koordineres lidt med aftaler, men så gik det til gengæld også rigtig godt. Vi får låst deres bedste spiller godt og spiller os til en 3-0 sejr smile-humørikon
Så skal jeg møde deres bedste spiller og prøve at sikre os en 3-1 sejr i holdkampen. Det starter rigtig godt og jeg kommer foran 2-0 i sæt, men han begynder at spille klogere og jeg går samtidig lidt i stå, så han får vendt kampen til en 3-2 sejr desværre.
Derefter har Patrick en sidste chance for at sikre os den endelige 3-2 sejr, men heller ikke her går det vores vej og han taber sin kamp 3-0 – så ØV for at vi dermed er ude af holdturneringen og kan holde spillefri i morgen søndag. Vi ville meget hellere have taget endnu en lang dag i den sygt varme hal – et stenkast udenfor Barcelona smile-humørikon

Nøgleord: , , .Bogmærk Permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *