HGI var skarpe søndag morgen

[event_results id=”3999″ align=”none”]
Søndagens hjemmekamp i 2 division mod Københavns BTK blev vundet med mindst mulig margin.kbtk
I forhold til fredagens kamp var der foretaget en enkelt udskiftning på Hillerøds hold, der bestod af holdleder Markus Mikkelsen, Tomasz Akier, Daniel Simonsen og Mads Pærregaard (erstattede Mathias Jensen).
Københavnerholdet var pudsigt nok klart stærkere, end det hold der fredag aften blev udraderet af vores vores 1. hold i 1. division. Kasper Furbo, Andreas Ferhn, Martin Ringe-Krause og Ruben Harrild så ud til at være svære at bide skeer med.
Ingen hyggespil – hurtigt foran
HGI’erne var dog ikke stået tidligt op søndag, blot for at hyggespille. Fra starten af kampen var Hillerød overlegne og kom foran 4-1. Faktisk nåede Daniel Simonsen at komme foran 9-0 i første sæt, inden Furbo kom på pointtavlen. Kasper Furbo kom tilbage i kampen, og de måtte helt ud i 5. sæt, hvor Daniel hev sejren hjem med 11-8.
København kom dog bedre med i kampen, og efter 2 singlerunder stod det 5-3 til Hillerød.
Doublerne
Daniel og Mads kunne ikke få double-spillet til at køre, og de tabte klart til Furbo og Harrild. Heldigvis gik det hele til Hillerød i den anden double, hvor Markus og Tomasz’ double viste sig at være stærk – 3-0 over Fehrn og Krause.
Markus og Daniel vandt de 2 efterfølgende singler over henholdsvis Andreas Fehrn og Ruben Harrild. På det tidspunkt var kampen afgjort, da Hillerød førte med 8-4. Københavns spillere hev dog de 2 sidste kampe hjem og reducerede til 8-6.
Se video fra kampen
Stillingen
Efter 2 kampe har Hillerød lagt sig i toppen af tabellen med 4 point. Det ser ud til at både Virum og Roskilde stiller med stærke hold i 2. division, så det bliver en spændende sæson i 2.division.
Se stillingen i 2. division på Bordtennisportalen
Næste kamp
Holdet spiller den 3. oktober kl. 14 på udebane mod Hvidovre Bordtennis.
Se detaljer her
 
Novo

Nøgleord: , , , , .Bogmærk Permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *