Hillerød batmænd fik vigtig sejr i Elitedivisionen i weekenden

En stor smilende og sympatisk 19 årig Hou Yu Huang (Huang) leverede varen i weekendens kamp i Århus imod Sisu/MBK. Huang kom, så og sejrede og endda med med meget mer i posen til de sværere modtstandere.
Som han udtrykte til mig efter kampen „Me today – no good“,,, glæder mig til den dag han selv siger „Me today -GOOD ;-)“ for i kampen imod Sisu var der ingen tvivl om at han var klasser bedre.
Det blev til to sikre 3-0 sejre over danmarks mest vindende spiller Claus Pedersen og tidligere ungdomslandshold spiller Ulrik Marcussen.
Og i double vandt han også sammen med Martin Christensen sikkert. En ting er at have en god første mand der kan vise vejen, men han kan ikke vinde kampen alene. Men der var heldigvis også andre gode spillere med ham i Århus.
Martin Christensen spillede i 1 par kryds mod hhv. Claus Pedersen og Ulrik Marcussen. Martin startede i første kamp imod Claus Pedersen, som han vandt over sidste år.
Men selvom Martin fik en god start på kampen og det blev til mange flotte dueller, fik Claus med sin store rutine låst Martin i baghånden, og Claus hev sejren hjem med 3-1. Imod Ulrik fik Martin aldrig rigtigt sit flotte spil til at fungere, og Ulrik vandt sikkert 3-0.
Den unge 16 årige Henrik Laxby, var næsten på hjemmebane, da Henrik er opvokset i Århus egnen. Efter en lidt nervøs start imod Thomas Kjeldgaard, fik Henrik for alvor gang i sit højt anlagte spil og fik vendt 0-1 til en 3-1 sejr – Flot!
Vores rutinerede nye svensker Kristian Henningsson, var til dagens kamp rykket ned i 2. parkryds (da Huang var kommet), hvilket viste sig at være en god beslutning. Kristian havde nerver af stål i de afgørende momenter. I første kamp spillede han en meget tæt kamp imod Torben Rasmussen. Kampen blev afgjort til aller sidst med en sejr på 11-9 til Kristian.
Doublerne blev delt Kristian/Henrik tabte 0-3 til Claus/Torben mens Huang/Martin vandt 3-1 over Ulrik/Thomas
Ved stillingen 5-3 til Hillerød spillede Kristian en vigtig kamp imod Thomas K.
Henrik havde på bordet ved siden af tabt til Torben, som dog kun talte hvis Kristian også tabte. Det ville havde betydet en afgørende double om sejren og 2 point – her vidste vi at Sisu var meget stærke med Claus/Torben.
Men Kristian ville simpelthen ikke tabe i Århus. Kristian ́var nede med 1-2 i sæt og 4 matchbolde imod 6-10 sig i 4. sæt, så vi havde allerede indstillet os på en afgørende double. Kristian vinder dog 6 bolde i træk og 4 sæt 12-10! I 5. sæt så det ud til at Kristian havde kontrol over det. Kristian fører 8-4, hvor Thomas K tager en timeout. Thomas K kommer ind til bordet med ny energi og får reduceret til 9-9! Men igen viser Kristian at han har nerver af stål og lukker kampen med 11-9 og til en samlet Hillerød Sejr 6-3
Køreturen på 3 timer hjem fra Århus har aldrig været sjovere, om det skyldes at vi lige havde vundet en vigtig kamp eller at Huang underholdte med at gentage på dansk hvad GPSén sagde „Kør til højre“ vides ikke 😉
Aften blev afsluttet af hjemme hos mig, hvor ikke engang et kedeligt 0-0 til det danske fodboldlandshold kunne rokke ved humøret.
Huang imponerede her ved at kunne navne på mange af de danske spillere. (Og ham og Kristian jublede selvfølgelig da Danmark ikke vandt og Sverige samtidig vandt 2-0 over Spanien 😉 )

Nøgleord: .Bogmærk Permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *