Hillerød'erne til Brøndby GP

I weekenden blev 5. og sidste afdeling af Dansk Bordtennis Unions Grand Prix serie afholdt i Brøndby Hallen, og som altid var der mange flotte resultater til Hillerøds spillere i Brøndby GP.
Med nye bannere og 28 håbefulde spillere startede jagten på medaljer i Brøndby GP.
LØRDAG blev der lagt ud med Hr Kl 3. Henrik Brammer, Torsten Sejr Hansen og ungdomspillerne Alexander Sønderby, Carl Køngerskov, Daniel Mejer og Thomas Garde gjorde et forsøg på at få medaljer med. Bedste spiller blev Torsten, som dog ikke levede helt op til sit navn (Sejr) og sluttede på en 5. plads ligesom Henrik. Bedste ungdomsspiller blev Alexander på en 9. plads. Heller ikke i Hr Kl 2, som Henrik og Torsten deltog i, blev det til medaljer men en 9. plads til Torsten som tabte til den samme svensker som i Hr Kl 3 (upålidelige kilder siger det var en svensker som hed noget med Waldner).
Lørdagen havde også fået Mia Dong og Celine R Andersen til bordene i Pige elite, Dame junior elite samt i Hr. Junior B. Desværre ingen medaljer, men en flot 5. plads til Mia i Pige Elite.
Hr. Elite havde kun deltagelse af Tomasz Akier som fik spillet sig frem til en 9. plads.
Drenge C med Gustav Wolfsberg og Andreas Rønn fik heller ikke medaljerne hjem. Puslinge C med Theis N Pedersen spillede nogle tætte pulje kampe, men desværre uden at gå videre.
Først i Drenge Elite kom den første Sølv medalje. Med deltagelse af 4 ungdomsspillere, Daniel M, Carl, Alexander S. og Daniel Simonsen, så fik Daniel hevet en Sølv medalje hjem. Tidligere på dagen havde Albert Wolfsberg vundet Bronze i Puslinge A.
 
 
Laura Schyberg HGI Hillerød Bordtennis Brøndby GP 2016Kristoffer Jon Rasmussen HGI Hillerød Bordtennis Brøndby GP 2016
SØNDAG starter med Hr Kl 1. 4 deltagere er vågnet tidligt, Mads Pærregaard, Tomasz Akier, Anders Quistgaard-Leth og Brian Schyberg. Tomasz Akier tager Sølv medaljen. I Yngre Dr Elite er Carl og William Beck på pletten. Carl lige uden for medaljerne, men William tager en Bronze med hjem.
Jonathan S Johansen og William Nørbygaard startede i Junior C. Jonathan taber første kamp, men giver en hård lørdag med 8 timers keglerejsning skylden, han kommer dog tilbage og vinder de 2 næste. Vinder første cup kamp men taber den næste (1/4 finalen) på trods af, at både coach Voss og cheftræner Ola gav gode råd (….. måske det var overvågningen af ungdomslandsholdstræneren der gav ekstra nerver). 😛
William havde desværre den senere vinder i sin pulje og gik ikke videre.
I Puslinge B forsvarede Dominykas Samoulis og Laura Schyberg de røde farver, dog lige uden for medaljerne. Det blev dog til mange 5 sæts kampe som lige blev tabt i en række hvor der blev spillet alle mod alle.
I Junior Elite stillede Nicolai de Voss, Daniel S og Mads P op. Længst kom Nicolai, med en 5. plads.
Yngre Dr C havde deltagelse af Simon Levin, Dominykas og Kristoffer Rasmussen. Mange gode sejre til alle 3 og en flot 5. plads til Kristoffer.
I Drenge B gik Jonathan ikke videre fra sin pulje.
I den åbne række (<1799) var 4 deltagere klar til at tage kampen op, Mark Zebitz, William B, Carl og Lars Svarer J. En “uheldig” lodtrækning puttede Lars i gruppe med de 2 senere finalister. Længst kom Carl med en Bronze placering, næstbedst var William, mens Mark og Lars fik mest lærdom ud af rækken.
En weekend helt uden guld medaljer….. Det må vist være en rekord.

Coach Nicolai de Voss HGI Hillerød Bordtennis Brøndby GP 2016

Der var ikke mange tilskuere i hallen men de vigtigste var der – Coach Nicolai, Cheftræner Ola, og Ungdomslandstræner Stuff


I facebooktrådene nedenfor, kan du også se lidt om hvordan det gik vores spillere.

Lørdag Søndag
[mfb_pe url=”https://www.facebook.com/HgiBordtennis/photos/a.256521391126881.49304.214815185297502/870294239749590/?type=3&theater” mbottom=”50″] [mfb_pe url=”https://www.facebook.com/HgiBordtennis/photos/a.256521391126881.49304.214815185297502/870998869679127/?type=3&theater” mbottom=”50″]

Se alle resultater fra Brøndby GP HER.
Rebecca Mejer HGI Hillerød Bordtennis Brøndby GP 2016
Se flere billeder på Brøndby’s Facebookside  LØRDAG SØNDAG
 
…….og DBTU’s artikel om sæsonens samlede GP stilling hvor Daniel fik en flot anden plads HER.
Daniel Simonsen HGI Hillerød Bordtennis Brøndby GP 2016
 

AF: Lars Svarer Johansen / Louis de Voss.

BYGMA støtter HGI Hillerød Bordtennis

Nøgleord: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .Bogmærk Permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.