Vi har brug for din hjælp

… også hvis du ikke er medlem!
Som medlem af HGI Bordtennis, har vi brug for at du af og til hjælper til, når vi afvikler arrangementer. Det kan være stævner, landskampe, kegleturneringer, uddeling af F-magasin med mere.
Vi afvikler arrangementerne af forskellige årsager. Oftest er formålet at skaffe indtægter, der kan give medlemmerne bedre træningsmuligheder. Andre gange sker det som led i et socialt arrangement, og helt andre gange, kan formålet være, at gøre noget godt for vores dejlige sport – Bordtennis 🙂
Derfor har vi oprettet alle medlemmer i vores nye NemVagt-system, som gør det nemmere for dig, at tilmelde dig aktiviteterne – alle medlemmer har modtaget en email med loginoplysninger.
Men det behøver jo ikke stoppe ved medlemmerne. Kender du en søsksende, en ven, en morfar, en farmor? En der har lyst til at hjælpe, når vi har brug for det? Så kan han/hun også være med. Alle er velkommen til at oprette en ny bruger og byde på vagterne. Vi takker på forhånd for din hjælp!
Du kan altid finde vores NemVagt-system på www.HGIbordtennis.dk/NemVagt.
Lige nu er der masser af vagter der skal besættes – åbn systemet og find vagtplanen – gå til maj måned – Vi har brug for hjælp ved klubmesterskaber/fest og ved Danish International.
 

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *