Invitation til inspirations- og netværksdag – Kom frisk

Hillerød Samvirkende Idrætsforeninger (HSI), Børne- og Ungdomsorganisationers Samråd (BUS) samt Kulturlivet og Frivilligcenter Hillerød inviterer alle med interesse i rekruttering og ledelse af frivillige, og synliggørelse af vores arbejde, til inspirations- og netværksdag på tværs af civilsamfund og foreningsliv i hele Hillerød Kommune.

Alle frivillige, foreningsaktive og samarbejdspartnere på tværs af kulturen-, idrætten- og det sociale område i Hillerød Kommune er meget velkomne, så hvis du vil blive klogere på hvordan du hjælper HGI Hillerød Bordtennisklub, og vil være med til at synliggøre vores klub og danne netværk, så er dette helt klart noget for dig, ung som ældre.  😉
Undertegnede deltager, og håber meget at få følgeskab af flere frivillige repræsentanter for klubben, så tilmeld dig gerne allerede nu, og senest på fredag den 10. november online via linket HER. Det er gratis at deltage så lad os blive inspireret sammen!
Alternativ tilmelding, send en mail til epost@frivilligcenter-hillerod.dk med oplysninger om foreningsnavn, samt navn og mailadresse på alle deltagere.
Inspirations- og netværksdagen afholdes:
Lørdag den 25. november kl. 9.30 til 15.00 i Frederiksborgcentret
På programmet er bl.a. et oplæg om ”de seks frivillige typer” og et kvalificeret bud på udfordringer og muligheder, som foreningslivet står overfor i dag ved Ingerfair.
Workshops om:
* Hvordan du kan engagere flere frivillige i hverdagens aktiviteter
* Synlighed og kontakt til (nye) medlemmer og frivillige gennem Facebook og Twitter
* Vejen til et mere mangfoldigt foreningsliv – hvordan og hvorfor?
* Unge og frivillighedskultur
* Foreningstaktik og lederudvikling – guldkorn fra DM i foreningsudvikling
* Nye vej til liv i din forening – ”disrupt” din forening
* Unges trivsel og inklusion i foreningen
Der bydes på morgenmad fra kl. 9.30 og frokost – derfor er din tilmelding vigtig.
Læs meget mere om arrangementet på frivilligcenter-hillerod.dk og følg begivenheden på Facebook : Inspirationsdag for foreninger
Arrangører er Hillerød Samvirkende Idrætsforeninger (HSI), Børne- og Ungdomsorganisationers Samråd (BUS), Kulturlivet og Frivilligcenter Hillerød.
AF: Louis de Voss.

Nøgleord: .Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.