Juniordivision var afgjort inden weekendens kampe – vi er klar til slutspil

Den sidste samling i Juniordivision afvikledes søndag i Roskildehallerne.
Samlingen bar tydeligt præg af at de 2 slutspilspladser var afgjort på forhånd. Således stillede 3 af de 6 hold op med kun 3 spillere og 2 hold var kraftigt ramt af afbud. Således bestod HGI´s hold af William Beck, Jonathan Svarer, Joachim Simonsen og Carl Køngerskov.
Vs Penthouse CPH
1
. modstander var Penthouse CPH der stillede i noget nær stærkeste opstilling med Martin Buch, Thor Christensen, Anders Reutzer og Emil Lynge. William og Carl fik taget et sæt mod Thor/Buch i doublen og havde sætbold i 2. sæt, men tabte 1-3. Det var det tætteste HGI var på sejr i den holdkamp og hurtigt var resultatet klar 0-8.
Vs Virum BTK
2. kamp mod Virum 1 blev tabt 5-8. På forhånd var HGI sikker på 2. pladsen i puljen og dermed allerede sikret deltagelse i slutspillet i Odense i slutningen af maj. Her kan holdet igen stille i stærkeste opstilling med Daniel Simonsen, Peter Svenningsen, William Beck, Carl Køngerskov og Felipe Matarese.
Modstanderen i semifinalen er allerede kendt med Silkeborg som vinder af den jyske kreds. De kan stille med Simon Larsen, Victor Amstrup, Christian Hold og Mathias Larsen.
#ViVilVinde  🙂 
Af Peter Carstensen

You may also like...