Hillerøds senior divisionshold har haft en forrygende weekend

Hillerøds senior divisionshold har haft en forrygende weekend.
Se video og link til Hillerød Postens dækning nederst i artiklen.
Fredag
Det hele startede fredag aften, med opgørene Hillerød – Virum (1. division) og Hillerød – Brønshøj i 2. division.
Virums David Hindersson, Lars Hauth, Steffen Aagesen og Jannik Larsen var nok af de fleste betragtet som svage favoritter mod Hillerøds hold, som bestod af Jesper Møller, Casper Tingleff, Mathias Jensen og Frederik Stark. Hillerød kom alligevel foran 2-0 via sejre til Mathias over David Hindersson og Frederik Stark over Jannik Larsen.
Casper Tingleff, der har haft en god sæsonstart, skulle møde Steffen Aagesen – et opgør hvor de 2 skiftedes til at vinde sæt, men i 5. sæt trak Steffen fra og vandt 11-7. Samtidig var Jesper Møller i gang mod den tidligere landsholdsspiller Lars Hauth. Første sæt gik klart til Hauth, og selv om Møller udlignede, var Hauth stærkest og vandt 3-1. Nu 2-2 i holdkampen.
Frederik Stark var i hopla, og han vandt sikkert 3-0 over David Hindersson, mens Mathias tabte til Jannik Larsen.
Casper Tingleff pressede Lars Hauth med tabte i 5. sæt. Heldigvis kunne Jesper Møller  bringe balance i regnskabet ved at vinde 3-1 over Steffen Aagesen.
Link: Virum-Sorgenfri Bordtennisklub
Hillerøds 1.hold har ikke tradition for at vinde mange doubler, men fredag lykkedes det hele. Nicolai de Voss gjorde nu comeback på 1. holdet, da han blev indskiftet i doublen i stedet for Jesper Møller, og sammen med Frederik Stark var han flyvende. 11-9, 11-4, 11-9 over Steffen og David. Mathias og Casper havde det sværere mod det rutinerede par Lars Hauth og Jannik Larsen, men med stærk opbakning fra både medspillere og et godt hjemmepublikum, hev de sejren hjem til Hillerød-føring 6-4.
Casper Tingleff okt 2014
Lars Hauth afsluttede sit hattrick ved at besejre Frederik Stark der ellers bed godt fra sig i en underholdende kamp. Casper Tingleff var aldrig presset i kampen mod David Hindersson og vandt 3-0. Hov, nu var stillingen 7-5 og det ene point var i hus – det havde hjemmepublikummet ikke regnet med. Nu kom der for alvor gang i hænderne, og der var stor opbakning til Mathias Jensen, der sikrede den endelig 8-5 sejr, ved at vinde 3-1 over Steffen Aagesen.
På bord 3 og 4 spillede Hillerød mod Brønshøj, hvor Peter Trans, svenske Emad, Tomasz Akier og Jan Enevoldsen vandt med 9-5. Undervejs var der et interessant opgør mellem 2 af Danmarks bedste drengespillere i øjeblikket – Hillerøds Peter Trans mod Brønshøjs Thor B. Christensen. De pressede hinanden og leverede en spændende og underholdende kamp, hvor Thor blev sejrherre med 3-2.
Søndag
Hillerød mødte Roskilde – 1.divisions tophold (som dog ikke kan rykke op, da de i forvejen har et hold i Stigadivisionen).
Holdleder Casper Tingleff valgte at stille med sammen hold som fredag – sandsynligvis efter devicen “why fix it if it aint broken?”. De skulle kæmpe om point mod Patrick Stobberup, Casper Gammelmark, Jonathan Koefoed og Leonids Maslovs.
Både Jesper Møller og Frederik Stark var slidte efter at have spillet fredag og også lørdag i deres svenske klubber (hhv. Skurup og Höganäs). Frederik blev dog ikke skånet – han lagde ud med en 5-sætter mod Leonids, som desværre gik til Leonids. Mathias kunne ikke rette op på det, da han tabte til P. Stobberup. Stilling 0-2.
Casper Tingleff gav Hillerød lidt håb ved at vinde over Casper Gammelmark, men Jesper Møller virkede ikke klar og tabte til Jonathan Koefoed.
Link: Roskilde Bordtennis, BTK 61
I 2. singlerunde blev det 3-2 til Frederik Stark, 0-3 mellem Mathias og Leonids, 3-0 til Casper over Jonathan Koefoed og 1-3 mellem Jesper Møller og Casper Gammelmark. Stilling 3-5.
Mindste 1 doublesejr var nu nødvendig – det blev til 2 sejre 🙂 Igen meget overraskende, men nu begynder hjemmepublikummet snart at regne med sejre i doublerne! Stilling 5-5.
Frederik Stark har fået nogle flotte sejre i denne weekend, og han sluttede søndagen af med en sikker 3-0 sejr over Jonathan Koefoed. Casper Tingleff var aldrig i vanskeligheder og vandt 3-0 over Patrick Stobberup. 7-5 til Hillerød.
Mathias Jensen var tæt på en sejr, men måtte alligevel overgive sig til Casper Gammelmark… men inden da, var Jesper Møller allerede blevet færdig med holdseddelens sidste kamp mod Leonids – og i den kamp havde Jesper spillet sig varm. Heldigvis. Med en 3-0 sejr hev han nemlig den samlede sejr i land. 8-6 til Hillerød.
I 2. division var Thomas Hjermind Jensen tilbage på holdet, og Mads Zebitz fik debut. Sammen med Tomasz Akier og Peter Trans vandt de 9-5 over Virum. Debutanten Mads Zebitz fik en enkelt single sejr og en doublesejr sammen med Peter Trans.
Damerne
På udebane spillede Hillerøds damer i 1. division mod Holsted. Betina Bechersdahl, Yael Schade og Henriette Schöneman-Paul fik 5-5 i den kamp, og hænger på i toppen af division kun 1 point efter Ballerup og Holsted.
HILLERØD POSTEN VAR PÅ PLETTEN OG LAVEDE DENNE FINE ARTIKEL
Hillerød – Roskilde, Video


 Hillerød – Roskilde, 1. Division


 
Hillerød – Virum, 2. division 

Nøgleord: , , , , , , , , .Bogmærk Permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *