Masser af guld, sølv og bronze til Hillerød

Der var blod, sved, tårer og glæde igennem kampene ved DM Ungdom 2016

Femten forventningsfulde bordtennisspillere fra Hillerød deltog ved Danmarksmesterskaberne i den forgangne weekend. Brødrene Mejer, William, Laura, Felipe, Sønderby, Carl, Celine, Jacob, Ryborg, Pærregaard, Zebitz, Daniel S, Nicolai og Mia havde alle trænet frem mod et af sæsonens vigtigste stævner, og de var klar! Med en fantastik trup af coaches og forældre var Hillerød campen en af de største i hallen. Peter Trans, som lige nu spiller for Ribe, men som kommer tilbage til HGI, var også under Hillerøds faner.
Cheftræner Ola havde fået samlet en imponerende trup af gode coaches, som for alvor var kommet på arbejde. Markus, Rikke, Tingleff, Møller og Ola selv havde ikke mange pauser under mesterskaberne, hvor mange HGIere gik hele vejen til finalerne.

Puljekampe

Lørdag morgen startede med puljekampe i drengerækken, og her var Daniel Mejer, Carl, Felipe, Sønderby og William kampklar i hver deres pulje. Kun nummer et fra hver pulje ville fortsætte til 1/16 finalerne, så der skulle kæmpes hårdt mod de ældre drenge. Kun William klarede skærene efter tre intense kampe, hvor han blandt andre overmandede den puljeseedede Benjamin B. Rasmussen (Horsens KFUM).
Næste puljekampe var i yngre drenge, og her vandt både Carl, Felipe og William deres puljer og var dermed klar til 1/8 finalerne i den række. Alexander M vandt en kamp i sin pulje, men det var desværre ikke nok til at gå videre.
I yngre pige kæmpede Laura bravt og kom videre til ¼ finalerne efter to meget intense kampe i puljespillet.
I pigerækken kæmpede Celine i puljen for at komme videre til ¼ finalerne. Hun vandt også den ene kamp i puljen, men desværre ikke den anden og gik dermed ikke videre. Mia vandt sin pulje, og var dermed klar til næste kamp.
Læs også: Status efter første dag af DM Ungdom

Vind eller forsvind

Herfra var der kun cupkampe i alle rækker. Intensiteten steg, kampene blev hårdere, nervøsiteten større og forældrenes negle mindre. Der var blod, sved, tårer og glæde igennem kampene, om blev fulgt tæt fra sidelinjen af både coaches og tilskuere, og der var mange imponerende præstationer og bolde undervejs.
Ikke engang Carls næseblod under en af kampene i yngre drenge double kunne stoppe de tændte HGIer. En kort pause, lidt papir i næsen, og så var Carl og Felipe klar til at fortsætte deres gode spil.
Pærregaard og Zebitz rendte begge ind i en hård lodtrækning mod henholdsvis Anders Lind (Brønshøj Bordtennis) og Kasper Michelsen (Brønshøj Bordtennis), og blev begge slået i første cupkamp i juniorrækken. I samme række nåede Daniel S, Peter og Nicolai til 1/4 finalerne.
I U21 single imponerede Ryborg ved at komme helt frem til ¼ finalerne, hvor han trods kæmpe opbakning var sidelinjen måtte se sig slået af Andreas Dilling (Amager BTK). Jacob nåede 1/8 finalen, hvor han mødte den topseedede Tobias Rasmussen (Amager BTK), som blev endestationen for Jacob. Peter Trans nåede også 1/8. Nicolai tabte desværre første cupkamp i denne række.

12 x metal til HGI

Daniel S spillede forrygende og kom i finalen i de tre rækker, som han stillede op i. I drenge/ pige mix double vandt han guld sammen med Xenia Rindom (B75) over Louise Andersen (Ribe) og Lukas Bonderup (OB).’

Pigen bærer da drengen i mixeddouble. Tillykke Daniel og Xenia med guldet.

Pigen bærer da drengen i mixeddouble. Tillykke Daniel og Xenia med guldet.


I drenge double spillede han sammen med netop Lukas Bonderup (OB), men her måtte de se sig slået i finalen af Rasmus Høyer Søndergaard (Aalborg) og Peter Svenningsen (Virum). Netop Peter Svenningsen mødte Daniel derefter i finalen i drenge, hvor Daniel virkelig trak sit gode spil frem efter første sæt, og vandt guld! 2 x guld og 1 x sølv.
William og Sønderby viste også rigtigt godt spil. De kom begge til ¼ i yngre drenge single, og vandt en fantastisk spændende og velspillet 5 sæts finalekamp over Noah T. Hvid (OB) og Cristian David Hold (Søhøjlandet) i yngre drenge double. I samme doublerække havde Felipe og Carl også spillet super godt sammen og vandt bronze. I yngre drenge single brillerede Carl ved at vinde over Noah T. Hvid (OB) og endte på en flot tredjeplads. Sønderby og Laura spillede yngre drenge/ pige mix og vandt en enkelt kamp, hvilket også gav dem en flot tredjeplads. 2 x guld og 5 x bronze.
Mia spillede sig til semifinalen i pigerækken, hvor hun desværre måtte se sig overvundet af Daniels doublemakker Xenia Rindom (B75). Ligeledes spillede hun sig i semifinalen i pige double rækken sammen med Mie Schou Salhauge (Smørum), hvor hun endnu engang måtte se sig slået af Xenia Rindom (B75), der sammen med sin makker Thea Amalie Nielsen (Søhøjlandet) senere vandt hele rækken. 2 x bronze.

Fantastisk opbakning

Stemningen i Hillerød campen var fantastisk under hele stævnet. Spillere kom og gik i forhold til deres kampe, forældre og bedsteforældre trakterede med sunde mellemmåltider og kager, og der var altid stor opbakning under alle HGI spillernes kampe. Tak til alle, som var med, og som var med til at vise hele Danmark, hvor fantastisk en holdånd vi har i HGI.
Godt spillet, drenge og piger. Vi glæder os til DM i Hillerød i 2017.
Af Lotte Beck
Læs også “Vil du spille i Hillerød Bordtennis?
 
DHL er hovedsponsor for HGI Hillerød Bordtennis

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *