Missionen lykkedes – vi forsvarede førstepladsen

Vores førstehold har haft en forrygende start i den landsdækkende 1. division i bordtennis
Lørdag skulle førstepladsen i rækken forsvares på hjemmebanen, hvor der var 1. divisions-samling, med deltagelse af B75, Brønshøj, Roskilde, Næstved, Herlev og os selv naturligvis. På tilskuerpladserne var der godt besøgt (men der er altid plads til endnu flere) af klubbens medlemmer. Om de kom for at se topbordtennis, eller spise masser af bagværk fra Esther og Lone vides ikke.
15056462_10210399053826475_1110696242951449245_n

Mod Næstved

I kampen mod Næstved stillede vi op med Casper Tingleff, Andreas Engblom, Daniel Simonsen og Andreas Engblom.
Casper Tingleff var tilbage i storform, og tog begge sine singler. Det samme gjorde vores trumfkort – svenske Andreas Engblom.
Vores 2 unge spillere havde det svært i denne kamp, og selv om de kæmpede lykkedes det ikke for dem, at hive sejre hjem. Resultatet blev 4-4 mod et Næstved-hold i stærkeste opstilling.
Se sammendrag fra kampen her:

Mod Herlev

Kampen var programsat til kl. 14, men holdene blev enige om at starte allerede kl. 13.30.
Herlev lå inden weekenden på 3. pladsen efter os og Brønshøj, og var dermed vores nærmeste forfølger i oprykningskampen.
Der blev foretaget en udskiftning på h.oldet, idet Jesper Møller spillede i stedet for Daniel, og det viste sig, at Møller var skarp på dagen. Han bidrog med en enkelt sejr over Dennis Dyhr Rasmussen. Resten af holdet viste også hvad de dur til, og vi Peter Svenningsen kunne lukke kampen allerede efter 1½ times holdkamp. 5-0 til Hillerød  🙂

På den måde lykkedes missionen – vi forsvarede 1. pladsen i rækken.
1division121222016
Næste gang holdet skal spille, er det igen hjemmebane. Vi møder Rønde og Brønshøj den 21. januar 2017 i FrederiksborgCentret, hvor vi håber på endnu flere medlemmers opbakning til førsteholdet

Nøgleord: , , , , , .Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.