Møde for forældre til ungdomsspillere – tirsdag den 21. april

På opfordring af et par forældre, holder Sportschefen og cheftræneren et kort informations møde for alle forældre til ungdomsspillere i klubben.
MØDET BLIVER AFHOLDT I ET MØDELOKALE I FREDERIKSBORGCENTRET TIRSDAG 21. APRIL KL. 19.15 TIL CA. KL. 20.00 (mødelokale nr. bliver oplyst på tirsdag.)
Vi ved godt det med meget kort varsel, men mødet blot kort information om hvordan klubben prioritere sine resurser i forhold til træning og coachning.
forældremøde
Agendaen for mødet:

  • Sportschefen fortæller om tanker og filosofien i klubben har om måden der bliver kørt træning på. Derudover vil der blive en kort gennemgang af de resurser vi har, og hvordan de bliver brugt.
  • Cheftræneren fortæller om den dage træning og de individuelle tiltag/hensyn han lægger vægt på.
  • Ordet er frit. Alle kan stille spørgsmål og al eventuel positiv/negativ kritik er meget velkommen, ligesom til forslag til hvad vi kan gøre anderledes eller bedre i jeres øjne.

Man behøver ikke melde tilbage om man kommer eller ej, men hvis man har noget på hjertet som man kunne tænke sig vi gjorde anderledes i klubben, så det her det skal frem i lyset og ikke snakkes om i ”krogene”.
Vi håber alle som har interesse, kan deltage.
Med venlig hilsen
Jesper Møller   og      Ola Lindberg
Sportschef                    Cheftræner

Nøgleord: .Bogmærk Permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.