Møller: En stor dag for HGI Bordtennis

DM i Hjørring er netop overstået, og sikke en succes for vores 2 HGI dame spillere!!!!
Tina Stochmal og Stefanie Christensen har gjort DM 2017 til noget helt specielt for vores klub.
En single guld og en mixeddouble sølv til Stefanie og 2 gange bronze til Tina i hhv. single og damedouble blev den flotte høst af de 2 piger. Spørgsmålet er, om HGI bordtennis nogensinde er gået fra et DM med 4 medaljer før? Jeg tror det ikke. Fantastisk flot!
Her er mit personlige indtryk af Tina og Stefanie efter deres første sæson i HGI lakker mod enden.

Stefanie Harbo Christensen

En ung kvinde jeg har fået stor respekt for i løbet af sæsonen. Jeg kendte hende godt inden denne sæson, og vidste godt hun var en glad og festlig person. Der hvor min respekt for hende er vokset, er hendes store satsning, mange træningstimer og den energi hun lægger i sin bordtennis. Det er – på papiret – et umuligt projekt hun har gang i, med at forfølge hendes drøm, om at kunne leve af sin elskede sport, men det stopper hende ikke i at træne ufattelig meget og tro på sig selv. Hun sender mig besked minimum en gang om ugen, for at høre om jeg kan træne med hende, og selv om jeg må sige nej 9 af 10 gange bliver hun ved. Jeg håber hun vil bliver ved med at spørge mig.
Nogen ville måske ryste på hovedet og tænke ”hvorfor bruger hun alt den tid på bordtennis”, Jeg vælger i stedet for at bakke op om hendes bordtennis og tænke ”hvor er det fedt, at hun giver det chancen uanset at oddsene er så meget imod hende”. Selv om Stefanie er Danmarks bedste damespiller, har hun stadig meget hun skal forbedre, både på et spillemæssigt og mentalt plan, før hun har chancen for at slå de bedste i Europa, som er hendes mål. Kæmpe Tillykke med DM Guldet i single.

Tina Stochmal

Tina kendte jeg rigtig godt i vores ungdoms år. Vi har nok været til flere 100vis af stævner sammen som ungdomsspillere. Så det var en rigtig god nyhed, da hun valgte at skifte til Hillerød i sommers. På den måde kunne få snakket om gamle dage. Tina er præcis som jeg husker hende – glad og smilende, og det smitter af på dem omkring hende. Derfor var det også mit ønske, at hun skulle være holdleder på dameelite divisionen ( en opgave hun har klaret til topkarakter) . Tina er typen vi savner både hos kvinderne og mændene i bordtennis Danmark. Altså en spiller med højt niveau uden at nå landsholdet, men som bliver ved med at spille holdkampe og træne, når dagligdagen tillader det, også selv om hun skal køre til Hillerød efter en lang arbejdsdag i indre by. Derfor er jeg ufatteligt glad for, at det lige præcis er Tina der, som useedet spiller, går hele vejen til bronze i dame single. Det er så fortjent.

HGI vil det hele

HGI er jo en klub, hvor vi vil det hele. Med det mener jeg både bredden og eliten, ungdommen og seniorer. Alle skal føle sig hjemme. Dog må vi nok indrømme, at vi ikke har været så gode til at holde fast i damespillere. Op til denne sæson har HGI fået en god ny gruppe damespillere, som vi har set en del til i denne sæson. Jeg håber de trives i klubben, og kommer med en masse feedback til os så vi kan forbedre forholdene for dem, så vi forhåbentligt kommer til at se endnu mere til dem i fremtiden. Jeg fornemmer, de kan blive et kæmpe aktiv for klubben.
Endnu engang – STORT TILLYKKE med 4 DM medajler!
Med venlig hilsen
Jesper Møller
Sportschef
HGI Bordtennis


Redaktionen: Til ventre på artikelbilledet ses Izabell Nørlem. Izabell er Brønshøj-spiller, men har registreret B-licens for Hillerød, og det er planen, at hun skal være med på elitedivisionsholdet, når de spiller de sidste grundspilskampe – og forhåbentlig slutspilskampe senere i foråret. Izabell vandt også 2 gange bronze ved DM i weekenden.

Nøgleord: , .Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.