Nul-løsning fredag aften i herredivisionerne

Fredagens herredivisionskampe gav desværre ingen point til HGI Hillerød Bordtennis

1. Division, Brønshøj – Hillerød

Fredag var der topkamp i 1. division, hvor Hillerøds Casper Tingleff, Jesper Møller, Jacob Reuther og Mathias Jensen var på udebane mod Brønshøj Bordtennis.
Brønshøj stillede med Sune Bjørn Larsen, Morten Holm Knudsen, Thomas Jensen og Johnny Kokholm.
Hillerød kom fornuftigt fra start og fulgte med til 2-2 (sejre til Mathias over Sune og Casper over Johnny), men i sidste ende var Brønshøj for stærke, og resultatet var en overbevisende 8-3 sejr til Brønshøj.
1. division, holdpræsentation, stilling og nyheder

2. Division, Hillerød – Holme Olstrup

Hjemme i FrederiksborgCentret afviklede vi kegleturnering for byens firmaer i den ene halvdel af hallen, men der var også plads til at spille 2. divisionskampen mod Holme Olstrup.
Thomas Hjermind Jensen, Martin Ljung Christensen, Peter Trans og Thomasz Akier fra Hillerød mødte Holme Olstrups Mathias Ringstrøm, Peter Silleborg, Zhang Xiaoyun og Mads Jørgensen.
I en lydkulisse af moderne popmusik fra kegleturneringen (afskærmet af hallens store inddelingstæppe), tabte Hillerød med 5-9. På trods af at holdkampen var tabt, fightede Hillerøds spillere i de sidste kampe.  Thomasz Akiers skæve baghånd forvirrede Mathas Ringstrømm, og Thomasz vandt sikkert 3-0, Martin Ljung Christensen sled sig til en flot sejr over kinesiske Xiaoyun med 3-2, og Thomas Hjermind nåede helt frem til ombolde i 5. sæt mod Peter Silleborg, men tabte desværre 12-14.
2. division, holdpræsentation, stilling og nyheder
 

Nøgleord: , , , , , .Bogmærk Permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.