ØBTU kampe uge 9

Vigtige sejre i 2 holdkampe
I denne uge blev det også kun til 2 sejre i holdkampene i bordtennis. Men det var to vigtige sejre.
Østdanmarksserie holdet vandt endnu en gang med det forstærkede hold. Denne gang gik det ud over Amager 3, som blev slået med 13 – 1 i FrederiksborgCentret. Det var endda førstemanden Mathias Jensen, der lagde ryg til det enlige nederlag. Sejren medførte, at HGI 3 rykkede forbi Jægerpris 1 og nu ligger på 8 pladsen og fri af en truende nedrykning.
I den anden ende vandt serie 4 holdet HGI 9 i Allerød over Allerød 3 med 8 – 2, og med kun 2 holdkampe tilbage kan dette hold næsten ikke undgå at vinde rækken og rykke op i serie 3.
De andre serie hold ligger alle placeret midt i deres respektive rækker og nederlagene ændrede ikke på placeringerne.
Serie 1 holdet var i Frederiksværk og spillede mod Frederiksværk 1, som har 2 tidligere Hillerød spillere på holdet, og de var for stærke for Hillerød, som ellers havde forstærket sig med den meget talentfulde drengespiller Daniel Simonsen (som kommer fra Frederiksværk). Selv om Daniel vandt sine 3 kampe vandt Frederiksværk 1 med 9 – 5. HGI 4 fastholdt 4. pladsen med 15 point for 14 kampe.
Serie 2 holdet HGI 6 tabte igen i en meget jævnbyrdig kamp med 6 – 8 til topholdet Fredensborg 1. Holdet ligger nr. 8 med 8 point for 15 kampe.
Serie 3 holdet HGI 7 tabte i Kildeskovhallen til Kildeskoven 3 med 1 – 9. HGI 7 fastholdt 4. pladsen i rækken med 16 point.
Det andet serie 3 hold tabte hjemme til Jægerspris 3 med 4 – 6. Holdet ligger nr. 6 med 10 point.
Det andet serie 4 hold tabte med 2 – 8 til Brønshøj 11 og ligger næstsidst med 2 point.
Af Jørgen Schultz

Nøgleord: .Bogmærk Permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *