Program og drive-in til ØM + 2-mands ØM

PROGRAMMERNE er nu klar til ØBTU’s 2-Mandsholdmesterskaber samt til de Østdanske Mesterskaber (ØM Ungdom) i weekenden efter, begge med flot Hillerød deltagelse.
Programmerne kan bl.a. findes under de opdaterede nyhedsindlæg om de to mesterskaber samt via klubbens interne deltagerskema som alt findes via linkene herunder.
Hillerød er allerede meget stærkt repræsenteret i begge mesterskaber (22 2-Mandshold og deltagere i ØM + 12 doublemakkere fra andre klubber), men der er stadig mulighed for at jer der ikke er tilmeldt, kan maile eller ringe til ØBTU og forhåndsreservere en Eftertilmeldingsplads – gør endelig det så vi kan kæmpe med om igen at vinde Klubpokalen!
Nybegyndere kan også sagtens eftertilmelde sig da der er rækker for ALLE. 😀
I begge mesterskaber er det en rigtig god idé at møde op i meget god tid så du kan nå at finde et bord og få en god opvarmning.
ØBTU’s 2-Mandshold Mesterskaber spilles i Allerød den 3.- 4. januar 2015. Mød op og registrer dig i god tid inden de angivne starttidspunkter (senest 20 min før) hvis du allerede er tilmeldt. Ønsker du at tage chancen og få en af de i programmet nævnte Eftertilmeldingspladser bedes du være der aller senest 30 min før rækkens start.
Østdanske Mesterskaber (ØM Ungdom) spilles i Tåstrup den 10. – 11. januar 2015. Mød op og registrer dig i god tid inden de angivne starttidspunkter (senest 30 min før) hvis du allerede er tilmeldt. Ønsker du at tage chancen og få en af de i programmet nævnte Eftertilmeldingspladser bedes du også være der aller senest 30 min før rækkens start. Her kan du også forhåndsreservere en Eftertilmeldingsplads hos ØBTU indtil torsdag den 8. januar kl. 14.00!
Spillerudvalg Ungdom ønsker jer alle en masse gode kampe.
Louis de Voss.
STIGA logo
 
 
 
 

Bogmærk Permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.