Sådan gik det ved Senior ØM (inkl. galleri)

Mange HGI medlemmer deltog i denne weekend i de Østdanske bordtennis Mesterskaber i Farum Arena.
Med en nylig klubpokal-sejr ved veteranernes ØM, som blev spillet Tåstrup i januar, havde formand Thomas en målsætning om, at vi også skulle vinde klubpokalen ved Senior ØM.
Thomas gjorde da også sit til, at det skulle lykkes, da han sammen med Chen Yan stillede op lørdag morgen i Mixed double Elite rækken, og fejede modstanderne langt ud bag banderne.
Sportschef Jesper Møller viste også klassen, da han senere på dagen vandt herreklasse 1 med en sejr over Kasper Burholt fra Kildeskoven i finalen.

Søndag var Chen Yan igen i hallen. Hun kom for at spille i Dame single Elite. Chen blev en smule forskrækket, da hun hørte, at cupkampene skulle spilles bedst af 7 sæt, men hun fik indtaget lidt ekstra energi, og sluttede øverst på skamlen efter finalesejr over Yael Schade fra Helsingør.
Endnu en guldmedalje blev det til Henriette Schönemann-Paul i dame klasse 2, som hun vandt så suverænt, at en klubkammerat mente, at hun også skulle spille med i Dame single elite. Det blev dog afvist: “Nej tak – jeg skal hjem”. Så var det godt, at Chen kunne tage sig af den række.
Henriette havde forøvrigt også startet ØM med en guldmedalje i Mixed double A, da hun sammen med Mads Harslund vandt finalen over Helsingør-parret Lene Havsteen/Per Kammer.
… nå ja – Henriette havde måske nok en god undskyldning for at hun skulle hjem. Hun skulle hjem og hænge guldmedaljer op! Hun fik nemlig endnu en medalje af guld i dame klasse 2 doublen, hvor hun spillede sammen med Lene Havsteen.
Flere HGI-mestre blev det ikke til, men nedenunder følger en oversigt over samtlige HGI-placeringer. Det hele rakte desværre ikke til, at vi kunne hive klubpokalen hjem. Den blev nemlig vundet af ærke-/yndlingsrivalerne fra Helsingør. Vi håber de passer godt på den, ind til den kommer tilbage til vores hal i FrederiksborgCentret.
Se HGI-placeringerne efter galleriet

Alle Hillerød GI’s placeringer

DAME ELITE SINGLE
1.Chen Yan,Hillerød
HERRE KLASSE 1 SINGLE
1.Jesper Møller,Hillerød
DAME KLASSE 2 SINGLE
1.Henriette Schönemann,Hillerød
HERRE KLASSE 6 SINGLE
3.Ayad Khalib,Hillerød
DAME KLASSE 2 DOUBLE
1.Henriette Schönemann,Hillerød med Lene Havsteen, Helsingør
HERRE KLASSE 3 DOUBLE
3.Lars Henrik Bjørnbak,Hillerød med Jens Steffensen, Esrum
3.Niels Reuther og Allan Dalberg,Hillerød
HERRE KLASSE 5 DOUBLE
2.Lars Svarer Johansen,Hillerød med Jan Britze, Slangerup
HERRE KLASSE 6 DOUBLE
4.Ayad Khalib og Ole Vedfeldt, Hillerød
HERRE KLASSE 7 DOUBLE
3.Christian F. Beck og Ole Vedfeldt, Hillerød
MIXED ELITE DOUBLE
1.Chen Yan og Thomas Hjermind Jensen, Hillerød
MIXED A DOUBLE
1.Henriette Schönemann-Paul og Mads Harslund, Hillerød
 

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.