Seje HGI'ere i Drengedivisionen

I Drengedivisionen spillede både HGI1 og HGI2 holdkampe i går, lørdag, i Brønshøjs bordtennislokaler i Grøndal Multihal Center. Med både Møller og Mikkelsen på lægterne som coaches, var koncentrationen i top.
HGI2 måtte have to reserver med, da Albert Fosborg var ude af landet og Mia Dong desværre var skadet, så Anton Dong og Jonathan Svarer Johansen stillede op på deres vegne. Sammen med Thomas Garde og Albert Nørbygaard stillede de et fint hold.
Det blev dog en hård holdkamp mod Roskilde, hvor det blot lykkedes Albert Nørbygaard at vinde to af sine singler, så kampen endte 12-2 til Roskilde. Jonathan Svarer Johansen spillede en rigtig flot kamp mod Romeo Rabade-Lieber, hvor Jonathan desværre tabte i femte sæt.
Link: Hillerød 2 i Drengedivisionen
HGI1 havde to holdkampe denne lørdag. Alexander Attrup Mejer var en god reserve for Carl Køngerskov, og sammen med Felipe Matarese, Alexander Hansen og William Beck vandt HGI1 klart den første holdkamp 13-1 over CPH. Dog havde CPH kun 3 spillere med, så nogle af kampene var vundet på forhånd, men HGI drengene spillede flot.
Anden holdkamp var mod Hvidovre, og her var modstanden en anden. Emil Lynge Sørensen, Emil Friis Hansen, Magnus Kaas og Jocefina Haagensen spillede alle flot, og HGI1 måtte se sig slået 10-4. Alle HGI-drengene kæmpede bravt og tog sæt fra de stærkere Hvidovre-drenge, så der var god læring og kampgejst. Bedste kamp var den ene double, hvor William Beck og Felipe Matarese spillede en fantastisk kamp mod to gange Emil, og vandt 3-0.
Link: Hillerød 1 i Drengedivisionen
En skøn dag med god bordtennis – og en bunke trætte drenge kunne læne sig stolte tilbage i bilerne på vejen hjem igen.
Af
Lotte J. Beck

Nøgleord: , , , , , , , , .Bogmærk Permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *