Sejr i 2. division over Brønshøj

I 2. holdets sæsondebut blev det til en 11-3 sejr over Brønshøj.
[event_results id=”3990″ align=”none”]
Kampen blev traditionen tro spillet som en del af et dobbelarrangement med 1. divisions kampen ved siden af. Det giver altid en god stemning i hallen, og da 1. holdet var hurtigt færdige med deres kamp, var der masser af opbakning til HGI’s spillere i 2. divisionskampen.
Første gang for Markus
Markus Mikkelsen spillede for første gang for et Hillerød-hold. De fleste i klubben kender allerede Markus, da han har været træner og stævnecoach i vores ungdomsafdeling i hele sidste sæson. Markus fik 2 sejre og 1 enkelt nederlag i debuten (+ en doublesejr).
Det øvrige HGI-hold bestod af Mathias Jensen, Tomasz Akier og Daniel Simonsen mens Brønshøj Bordtennis stillede med Søren Jacobsen, Tamer Awarie, Julio Byager Jensen og Andreas Hjortskov.
Der var mange jævnbyrdige kampe, men de fleste faldt ud til Hillerøds fordel, så hjemmeholdet tog sejren med 11-3.

Se stillingen i 2. division på Bordtennisportalen.
Næste kamp
Holdets næste kamp er allerede søndag den 13. september kl. 10, hvor alle er velkomne i FrederiksborgCentret, for at støtte Hillerød mod Københavns Bordtennisklub der i onsdags spillede uafgjort 7-7 mod Vestegnen. Det gjorde de med Ruben Harrild, Kasper Furbo, Andreas Fehrn og Mao Liu på holdet.
Video: Hillerød mod Brønshøj Bordtennis
hhm-logo

Nøgleord: , , , , .Bogmærk Permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.