Senior DM og DM i Rating for Alle

Senior DM (for Hr Elite og Kl 1 spillere) spilles “som altid” i Odense i den første weekend af marts, og samtidig spilles i en anden Odense hal DM i Rating for ALLE. Du kan således slå to bolde med ét bat, og både spille selv og derudover se landets allerbedste spillere in action.
Sidste år endte Hillerød i DM Senior med en halv sølvmedalje da Jesper Møller sammen med Mie Skov gik hele vejen til finalen i mixdouble, og Nicolai de Voss spillede sig som yngste mand videre i hovedturneringen hvor han dog led et 1-3 nederlag til landsholdspiller Mikkel Hinderson.
Både Møller og Voss er med igen i år sammen med resten af den store Hillerød spillertrup bestående af Thomas Hjermind Jensen, Casper Tingleff, Mathias Jensen og Jacob Reuther. Der spilles Kvalifikation i single fredag aften, og herudover spiller alle med i doubleturneringen lørdag morgen også.
DM i Rating er en speciel og god turnering med en anderledes stævneform, hvor man tilmelder sig ud fra sit ratingtal og ikke ud fra køn eller alder (ratingtallet pr. 27/2 2014 er gældende). Der kan kun deltages i én række, men til gengæld er alle sikret mindst 5 single kampe + gratis deltagelse i rækkens doubleturnering (hvor højeste rating i rækken parres med laveste rating). Stævnet starter kl. 9.00 for alle.
Se Invitationen til DM i Rating her – Tilmeldingsfrist den 26. februar.
Se Invitationen til DM Senior her – Tilmeldingsfrist den 10. februar.
Se også mulighederne for en “billig” overnatning på Scandic her.
AF Spillerudvalget / Louis de Voss.

Nøgleord: , , , , , .Bogmærk Permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *