Stigadivisionen: Sensationen lurede men…

Vores bedste herrehold spillede 2 kampe i Stigadivisionen i den forgangne weekend.
Fredag var holdet på besøg i Grøndalscentret til et opgør mod overbygningsholdet mellem Købehavns BTK og Brønshøj, der i daglig tale kaldes Penthouse CPH.
Penthouse tabte sidste år en meget tæt semifinale mod Virum, og er igen i år blandt finalefavoritterne (hvem kan true Roskilde?)
Selv om Penthouse fra starten var favoritter, lykkedes det vores drenge at udfordre Penthouse. Vi var desværre ramt af afbud fra Beam og Jarvis, så holdet bestod af de 2 faste Daniel Simonsen og Peter Svenningsen samt reserverne Jacob Reuther og i dagens anledning spillende sportschef Jesper Møller.
Vi fulgte med til stillingen 2-2, da Daniel Simonsen besejrede tidligere seniorlandholdsspiller Morten Hyrup Rasmussen, og Jesper Møller i en lang gyserkamp over 5 sæt (hvoraf den ene sæt gik helt til 18-16) tog det længste strå mod Niclas Middelhede.
Penhouses Kasper Sternberg og Christian ”bønne” Kongsgaard var et niveau bedre end alle andre på dagen. De afgav ikke et eneste sæt undervejs, og var da også årsagen til, at vi blev besejret med 2-5.
Søndag gik turen til ImpoCurl-hallen i Toksværd ved Holme Olstrup. Her stod der Næstved på modstandernes trøjer. Uha – det hold har vist aldrig været stærkere end de er i år. Vi formåede at være godt med i næsten alle sæt, men som Jesper Møller rapporterede på facebook: ”Det store comeback var lige ved at ske. Tom vinder over Ewout og Beam fører 2-1 mod kineseren.. desværre hæver Deng Pan niveauet i 4. og 5. og slår beam. Så det blev det ikke retvisende resultat 0-5 . I alle kampe på nær en, havde vi en god chance for at vinde. Håber de unge har lært, at hvis de ikke spiller ekstra godt./klogt og aggressivt på de afgørende bolde , Ja så er det lige meget hvor stort man fører”.

Nøgleord: .Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.