Seriebold uge 12: Vanvittig afslutning for bordtennisholdet i Østdanmarksserien

Sidste runde i ØBTU´s turnering blev spillet i løbet af ugen. Alle Hillerøds 7 seriehold var i kamp, men der var kun et af holdene, som havde noget på spil – nemlig holdet i Østdanmarksserien, hvorimod placeringerne for alle øvrige hold var afgjort inden ugens kampe.
For Østdanmarksserieholdet steg spændingen i ugens løb, da de hold, som var placeret lavere end Hillerød alle vandt deres kampe og rykkede forbi Hillerød, så på spilledatoen lå HGI 4 næstsidst i rækken, hvorfor et nederlag til Brønshøj 4 ville resultere i, at holdet skulle spille kvalifikationskampe om en fortsat plads i Østdanmarksserien, og det ville også få den konsekvens, at HGI 5, som var blevet nr. 2 i Serie 1 ikke ville få lov til at spille oprykningskampe til Østdanmarksserien. For Brønshøj 4 gjorde det samme sig gældende, at et nederlag ville medføre kvalifikationskampe om en fortsat plads i Østdanmarksserien. Kampen blev spillet på Brønshøjs hjemmebane i Grøndalscentret, hvor Hillerød hurtigt viste sig at være det stærkeste hold på dagen. Hillerød vandt kampen overbevisende med 11 – 3, og de 4 spillere på holdet Anders Quistgaard-Leth, Chen Yan, Brian Schyberg  og Mads Harslund og 5. manden Henrik Wassmann, som ikke var med i den sidste kamp endte nu med at blive nr. 3 i rækken i den første sæson, som holdet spillede i Østdanmarksserien.
Serie 1 holdet HGI 5 sluttede effektfuldt med en hjemmebanesejr på 14 – 0 over Amager 6. Holdet med Henrik Brammer, Pia Toelhøj, Niels Reuther, Allan Dalberg og Torsten Sejr Hansen sluttede på 2. pladsen, som giver ret til oprykningskampe til Østdanmarksserien.
Det andet serie 1 hold HGI 6 afsluttede sæsonen på flot vis med på hjemmebane at vinde med 9 – 5 over nr. 3 i rækken Frederiksværk 1. HGI 6 slutter på 7. pladsen med 15 point for 18 kampe.
Serie 2 holdet vandt i FrederiksborgCentret med 9 – 5 over Gladsaxe 2. Holdet har 15 point for 16 kampe, og slutter som nr. 5 i rækken.
Serie 3 holdet HGI 8 var i Frederiksværk, hvor Frederiksværk 2 vandt med 6 – 4 i en jævnbyrdig kamp. HGI 8 sluttede som nr. 6 af 9 hold.
Serie 4 holdet HGI 9 havde vundet rækken inden den sidste hjemmebanekamp mod Jægerspris 5, som dog blev besejret med 8 – 2. Holdet med Poul Bostrup, Simon Koch, Lars Svarer Johansen, Ole Larsen og Jan Amundsen rykker op i serie 3 til næste sæson.
Det andet serie 4 hold HGI 10 sluttede med at tabe 0 – 10 til Slangerup 1. Kampens resultat fik ingen betydning for den endelige placering som nr. 8 og næstsidst i rækken.

You may also like...