5 HGI'ere kom hjem med 9 Veteran DM medaljer

HGI levede op til forventningerne ved bordtennis DM for Old Girls/Veteraner.

Som forventet har det været en super hyggelig bordtennis weekend med både flotte resultater og socialt samvær. Lørdag blev sidste runde i Danmarksturneringen for Old Girls og Veteraner spillet og søndag blev de individuelle mesterskaber afholdt.
DM FOR OLD GIRLS/VETERAN:
HGI havde flere gode chancer for medalje i Mix40 – eftersom vi havde fået blandet flere gode hold. Vi havde et rent HGI par bestående af Lene Havsteen og Brian Schyberg. Herudover Thomas Hjermind Jensen og Henrik Wassmann, som spillede med hver en dame fra Fredensborg hhv. Anja Bech Jensen og Dorte Hammer. Endelig deltog Betina Bechersdahl sammen med Henrik Vendelbo fra Virum – og de var på forhånd seedet direkte ind i semifinalen, hvor de mødte Lene og Brian. Det var en god semifinale men de glade vindere i 5. sæt blev Betina og Henrik som kunne glæde sig til at møde Thomas og Betinas søster, Anja. Det blev atter en spændende og god kamp – som efter 4. sæt gav guldsejren til Betina og Henrik Vendelbo.

Samlet set kom vi hjem med 9 medaljer:

  • Henriette vandt guld i old girls single og double.
  • Betina vandt guld i MD40, sølv i DD40 samt bronze DS40.
  • Lene vandt bronze i DD40 og MD40
  • Brian vandt ligeledes bronze i MD40 (som Lenes Mix makker).
  • Formanden Thomas vandt sølv i MD40.

DT HOLDTURNERINGEN:
HGI har haft 4 hold med i VET Danmarks turneringen og har dermed været stærkt repræsenteret både på dame og herresiden.
Old girls holdet med Henriette Og Yael var helt suveræne i 1. Division og vandt helt fortjent guld med 6 ud af 6 vundne kampe. De rykker nu op i Elite rækken
Det andet Old girls hold i Elite rækken med Betina og Anja har haft en svær opgave med at spille mod nogle af Danmarks bedste damespillere. Målet med sæsonen var “bare” at blive oppe og det lykkedes efter en god sejr over OB i lørdagens kampe. Holdet ender som nummer 6 ud af 8 tilmeldte i rækken.
VET40 Herreholdet i 1. Division øst spillede sig til en 3. Plads. D’herrer Brian, Henrik og Anders var godt tilfredse men præstationen kunne desværre ikke udløse medalje da den sammenlagt med 1. Division Vest kun rækkede til en 5/6 plads.
VET40 Herreholdet i Elite rækken med Tomasz, Martin, Thomas og Jan sluttede som nummer 5 ud af 6.
Af Betina Bechersdahl
 
Den Unge Gartner

Nøgleord: , , , , , , , .Bogmærk Permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *