Stævneoversigt og tilmeldingshjælp på onsdag

I den kommende tid er der sidste frist for tilmelding til stævner hvor ALLE kan være med, så glem endelig ikke her i julehyggetiden, at få dig rettidigt tilmeldt via Bordtennisportalen …..læs mere om hjælp til tilmelding, og se sidste frister nedenfor.
2017 har været endnu et fantastisk stævneår for HGI Hillerød Bordtennisklub, men inden vi kan ønske hinanden god jul og et godt nyt stævneår 2018, vil vi bede dig tilmelde dig et eller flere af nedenstående stævner/mesterskaber.
Er du i tvivl om hvordan du tilmelder dig så mød op og
få hjælp til Stævnetilmelding: Onsdag den 29/11 kl. 17-18 
Vi vil jo sætte alle sejl til for at forsvare klubpokalen som mest vindende klub ved de Østdanske Mesterskaber (ØM Veteran), og ikke mindst for at genvinde den i ØM Ungdom! –  #ViVilVinde!
Så om du er talentfuld nybegynder, bredde-, elite-, ungdoms eller veteranspiller så tilmeld dig allerede nu, og vær med til at forsvare klubbens ære. Og som nævnt, er der rækker for ALLE!
Læs også meget mere her i indlægget omkring nogle af stævnerne.
Kom godt ind i det nye år og få kampformen bygget op til vi i 2018 igen er værter for Danish International.
Sidste frister for tilmelding herunder, med links til excel ark med invitationer m.v.:
30. november – Tommelilla spelen (send mail til arrangør, og kom til hyggeligt breddestævne i Tommelilla)
10. december – Vestegnens Julestævne – (hyggeligt julestævne hvor ALLE kan være med)
14. december – Lilla Rekord-Cupen (send mail til arrangør, og kom til hyggeligt breddestævne i Helsingborg)
15. december – ØBTU 2-Mandshold Mesterskaber (hyggelige mesterskaber for dig og din makker)
22. december – ØM Ungdom og Veteran (årets mesterskaber hvor vi ønsker at ALLE ungdom/veteranspillere deltager)
Lige efter nytår (4/1-18) er der også tilmeldingsfrist til elite Yasaka Grand Prix turneringen Söderspelen i Borås/Sverige.
Stævner og Mesterskaber vil altid kunne findes på vores Stævneside, og i Stævnekalenderen her på hjemmesiden.
Har du stævnerelaterede spørgsmål er du altid meget velkommen til at spørge din træner til råds, eller kontakte undertegnede.
Vi ser frem til at modtage dine tilmeldinger, og da det altid letter vores arbejde rigtigt meget når tilmeldingerne indkommer i god tid, opfordres du til, så vidt muligt, at foretage tilmeldingerne hurtigst muligt. På forhånd tak!
FÅ HJÆLP TIL TILMELDING! På onsdag den 29/11 kl. 17-18 vil Louis de Voss være behjælpelig i klublokalet i Frederiksborgcentret omkring spørgsmål til licenser, og tilmelding til stævnerne via Bordtennisportalen m.m. – Vi håber at mange som er i tvivl om tilmeldings-systemerne, vil benytte muligheden for at få nogle af ovennævnte tilmeldinger på plads.
HGI Hillerød Bordtennisklub - #ViVilVinde
AF: Louis de Voss.

You may also like...