Træningsshallen kogte næsten over mandag aften

Serie- og motionistholdet (M-holdet) mandag aften er blevet virkelig populært i denne sæson – Mere end 30 spillere var til træning mandag aften.
M-holdet består af spillerne på klubbens hold i serie-rækkerne samt de seniorspillere der (endnu) ikke spiller på turneringshold. Flere og flere forældre fra ungdomsholdene er også begyndt at spille med her.
I går aftes var der for første gang i denne sæson en træner på holdet, og det blev træningen ikke mindre populær af.
Træneren denne mandag var tidligere Elitiedivisions-spiller Martin Ljung Christensen – og Martin fik hurtigt alle holdets spillere i gang med øvelserne. Der blev trænet både benarbejde, hold battet klar, servetræning med mere.
Vil du spille i HGI Hillerød Bordtennis? 
Som Martin udtalte “… det er jo ingen hemmelighed, at ingen her bliver verdensmester…”, men entusiasmen ved bordene fejler ikke noget. Og alle spillere drømmer jo om at blive bare lidt bedre. Og Martin var da også hurtig til at spotte nogle ting hos spillerne, som de kan arbejde med, for at forbedre deres spil.
 
Martin Christensen træner HGI Bordtennis serie- og motionistspillere
M-holdet har træner på ca. hver anden mandag, og trænertjansen går på skift mellem Martin Christensen, Jesper Møller og Mathias Jensen. Der er ingen tvivl om, at spillerne på M-holdet med den trænerstab kan tage store skridt frem ad, og give baghjul til de andre klubber i serie 1, 2, 3 og 4.
ØBTU-serierækkerne starter i øvrigt i denne uge, og der er fuldt spilleprogram (tjek eventuelt kampkalenderen). Allerede i aften spiller Hillerød 9 på udebane mod Slangerup i serie 4, onsdag er der 4 hjemmekampe, og torsdag spiller Hillerød 4, 5 og 7 på udebane. Se det fulde kampprogram i kampkalenderen eller følg hvert enkelt hold på deres holdsider:

Fotos: Jesper Møller
 

Nøgleord: , , , , , .Bogmærk Permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.