Ung HGI-trup til senior DM i Odense

Daniel Simonsen, Mads Pærregaard og Jacob Reuther spillede senior DM 2016 i bordtennis for Hillerød
DM Senior blev for femte gang i træk spillet i Odense i sidste weekend. HGI havde i år 3 spillere med; Jacob Reuther, Mads Pærregaard og Daniel Simonsen.
Alle 3 spillere skulle gennem singleturneringens kvalifikationsspil om fredagen, for at nå ind i hovedturneringen mellem de 32 bedste.
Fredag kl. 16:45 spillede Daniel og Mads deres 1. kamp:
Daniel – Simon Kyhn (Ribe), Daniel vandt denne kamp 4-1.
Mads – Jonathan Kofoed Hansen (Roskilde), Mads tabte 1-4.
Kl. 18:15 spillede Mads og Jacob
Mads – Mikkel Emborg (Greve) Mads tabte desværre 1-4.
Jacob – Nicolaj Christoffersen (Slagelse) Jacob vandt 4-1.
Kl 19:45 spillede Jacob og Daniel
Jacob – Benjamin Sørensen (Søhøjlandet), Jacob tabte 0-4 med et smil på læben, da de hen over årene har spillet mod hinanden mange gange.
Daniel – Martin Buch Andersen (Virum) denne kamp vandt Daniel efter 4-2.
Daniel var således den eneste HGI’er med en puljesejr, og var dermed kvalificeret til hovedturneringen, som der blev trukket lod til fredag aften. Han trak Claus Schou Nielsen fra Roskilde. Claus er seniorlandsholdsspiller, og er lige kommet hjem fra Kuala Lumpur, hvor han sammen med Groth & Co. spillede Danmark til en 17. plads ved VM for hold.
Daniel og Mads boede sammen med Celine, Thomas og Jonathan, som var i Odense for at spille weekendens anden store bordtennisturnering DM i rating – læs om deres DM-rating bedrifter her.
Daniel var tilmeldt herredouble-rækken sammen med juniorspiller Martin Buch Andersen fra Ribe. Desværre havde de trukket det topseedede par Allan Bentsen/Claus Schou Nielsen, og selv om de hev et enkelt sæt hjem i kampen lørdag formiddag, måtte de se sig slået af veteran-Bentsen og hans noget yngre klubkammerat Claus, som senere nåede helt til finalen.
Claus Schou var igen en tand for stærk for vores unge HGI’er Daniel, da de ved middagstid igen stod over for hinanden i 1/16-finalen i single. Claus vandt 4-0 over Daniel, som dog kan være godt tilfreds, da han med sine 13 år, var den yngste spiller i herre-rækken, der nåede ind i hovedturneringen.
Det var ifølge DBTU’s planer den sidste udgave af Odense-DM’erne i denne omgang. Det har været en fornøjelse for Hillerød-spillerne at komme til Odense de sidste 5 år, hvor DM hver gang er blevet arrangeret med sikker hånd af OB Bordtennis. Der er endnu ikke udpeget en værtsby og -klub for 2017 udgaven af senior DM, men vi håber allerede nu, at vi kan stille med et stærkt hold til næste år.
DHL er hovedsponsor for HGI Hillerød Bordtennis

Nøgleord: , , , .Bogmærk Permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *