Vellykket hyggeaften for ungdomspillerne

Der var fokus på det sociale da Spillerudvalg Ungdom fredag den 9/9 2016 havde inviteret alle ungdomsspillere ned i klubben til et par timers hygge med bordtennis og fællesspisning.
Tanken var at vi allerede tidligt i sæsonen ville lave nogle tiltag med det formål at få taget godt imod nye spillere i klubben og skabe gode relationer blandt ungdomsspillerne uanset alder, hold og niveau.
25 spillere havde valgt at tage i mod vores invitation og mødte op denne solbeskinnede eftermiddag i Frederiksborgcentret, hvor Jeanette Mejer tog spillerne med ud for at spille en omgang fodbold. Dels for at udnytte det skønne vejr, dels for at brænde lidt krudt af inden de kom retur til hallen.
Her blev spillerne delt i to hold som skulle lave noget stafet, hvor spillerne skulle arbejde sammen for at nå i mål.
HGI Hillerød Bordtennisklub Hyggeaften 2016
I mellemtiden var der blevet rigget en buffet an i klublokalet med alt den medbragte mad. Hver spiller havde taget noget med til fællesbordet og der blev gået til maden med iver.
HGI Hillerød Bordtennisklub Hyggeaften 2016
Bagefter gik det løs med rundt om bordet og det hyggede ungerne sig vældigt med frem til arrangementets afslutning kl.  19.30 – nogle af ungerne havde bestemt ikke travlt med at komme hjem, hvilket jo kun er glædeligt da vi tog det som et udtryk for at de havde hygget sig  🙂
HGI Hillerød Bordtennisklub Hyggeaften 2016
Spillerudvalg Ungdom takker alle der kom og var med, og vi ser frem til igen at kunne invitere til hygge og samvær i en nær fremtid!
HGI Hillerød Bordtennisklub Hyggeaften 2016
Samtidig en stor tak til Jeanette som stod for arrangementet.
HGI Hillerød Bordtennisklub Hyggeaften 2016
På udvalgets vegne
Lone Simonsen


 
DanishInternational2017
BYGMA støtter HGI Hillerød Bordtennis

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *