Vi er værter for DM Ungdom i maj

Nu kommer foråret, og det bliver et forår med fuld fart på i bordtennisklubben.
Vi skal afholde DM Ungdom, Danish International, Klubmesterskaber, Ready for Düsseldorf, forhåbentlig slutspilskampe i Elitedivisionen for damer og meget mere. I den kommende tid vil vi her på hjemmesiden, fortælle lidt om de kommende arrangementer, så alle i klubben ved lidt om hvad der kommer til at foregå.

Den 20. og 21. maj er vi for tredje gang værter (tidligere var vi værter i 2013 og 2015), når blomsten af Danmarks bortennis-ungdom mødes og dyster om ungdoms-DM-titler i FrederiksborgCentret. Mange medlemmer som har været i klubben i flere år, ved allerede at DM Ungdom er et arrangement, hvor vi altid lægger store kræfter i, at skabe de allerbedste forhold for både gæsterne, som er både spillere, ledere, coaches, dommere og – ikke mindst publikum!

Det praktiske – vi har brug for hjælp!

Men det er ikke nok, at vi har de “gamle” medlemmer med! Hvert år har vi et stort antal nye medlemmer – og deres forældre, som vi hjertens gerne vil inddrage i klubbens arrangementer, og I skal vide, at der er rig mulighed for at hjælpe med opgaver. Ja, det er altid hårdt, men til gengæld er det også altid sjovt, og vi kommer alle til at lære hinanden meget bedre at kende.
Omkring DM Ungdom har bestyrelsen udpeget en tovholdergruppe bestående af

  • Peter Carstensen
  • Lone Simonsen
  • Mark Zebitz
  • Torsten Sejr Hansen (undertegnede)

Gruppen har med erfaring fra de tidligere DM-arrangementer planer for sponsorarbejde, indsamling af lotterigaver, salg af lodder, stævneledelse, udarbejdelse af stævneprogram, klargøring af spille- og opvarmningshal, værtsskab for overnattende med meget mere. Vi prikker til jer, som vi gerne vil have til at hjælpe.
Hvis du ikke bliver prikket, er det ikke fordi ikke ønsker din hjælp – tværtimod! Men vi kender jo ikke alle i klubben, så vi overser måske, at der sidder en eller flere, der har tid og lyst til at arbejde med lige netop den opgave, som vi har brug for hjælp til. Derfor – tag fat i en af os, så vi kan komme i gang med samarbejdet 🙂

Det sportslige

Vi har ikke kun stolte traditioner som DM-Ungdom arrangører. Vores ungdomsafdeling har også tradition for, både at deltage med mange spillere, og for at lave gode præstationer. Således blev vi i 2016 (i Roskilde) den næstmest vindende klub med 4 guldmedaljer, 1 sølvmedalje og 7 bronzemedaljer.
For spillerne på vores ungdoms-elite hold, er DM Ungdom et af sæsonens helt store mål, og Ola Lindberg plejer da også, at intensivere træningen i perioden op til mesterskaberne – mon ikke også det sker i år? Det kommer der sikkert mere om fra trænerteamet.

Hvordan afvikles DM Ungdom?

Selv om vores egen hal på første sal i FrederiksborgCentret er en af Danmarks aller bedste bordtennishaller, er den ikke stor nok til at rumme et DM Ungdom. Derfor flytter vi i denne weekend ned i FrederiksborgCentrets hal 1 og 2, hvor vi har plads til mere end 20 borde med god afstand til banderne.
Der er rækker for yngre drenge/pige op til Herre/Dame U21, og der spilles både single-, double- og mixeddoublerækker. De yngste årgange (yngre drenge/pige og drenge/pige) spiller indledende puljespil i singlerækkerne – derefter cupspil, mens alle andre rækker spilles med cup-spil fra første runde.
Til forskel fra de fleste stævner vi normalt spiller, strækker rækkerne sig over både lørdag og søndag – det vil sige at alle finalerne spilles søndag eftermiddag – dog ikke mixeddouble-finaler, som spilles lørdag aften.
Der er uddannede dommere på alle kampe, og der foretages bat-kontrol, inden hver kamp.
Det var blot en smule af detaljerne om DM Ungdom. Stævnet har sin egen hjemmeside http://DMungdom2017.dk , hvor man kan læse meget mere, når vi kommer tættere på. Det fremgår allerede nu af hjemmesiden, hvilke ratingtal man mindst skal have, for at kunne deltage i mesterskaberne.

Hvorfor er vi værter?

Først og fremmest er vi værter for DM Ungdom, fordi vi som en af Danmarks førende ungdomsbordtennis-klubber, helt naturligt vil bidrage til udviklingen af bordtennisspillere og ungdomsbordtennis-arrangementer på dansk jord.
Desuden har vi formået at skabe et betragteligt overskud på vores tidligere DM-arrangementer – et overskud der sikrer, at vi fortsat kan tilbyde super træning til alle i klubben.

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.