Vi ligger nummer 1 (inkl. VIDEO fra Hvidovre vs Hillerød)

2 kampe og max-point til Hillerød i 1. division

Vi er kommet godt fra start i 1. division. Weekendens kampe gav nemlig 2 sejre af 2 mulige til Hillerød-holdet.
Nyråd/Frem – Hillerød (lørdag den 13. september 2014)
Hillerøds hold bestod af Casper Tingleff, Martin Christensen samt 2 af vores svenskere Frederik Stærk og Emil Olsson.
Efter at Frederik Stærk og Emil Olsson begge havde tabt i 2 tætte kampe, kom Hillerød stærkt igen. Casper Tingleff vandt 3 sejre, Martin Christensen 1, Emil Olsson og Frederik Stærk 1. Og med sejr i begge double endte kampen 8-3 Hillerød.
Michael Heilstrup -Fredrik Staerk  3 – 2
Dan Hansen – Emil Olsson  3 – 2
Morten Villadsen – Martin Christensen 2 – 3
Hans Hulbæk Petersen – Casper Tingleff  2 – 3
Michael Heilstrup – Emil Olsson  0 – 3
Dan Hansen – Fredrik Staerk  1 – 3
Morten Villadsen – Casper Tingleff  1 – 3
Hans Hulbæk Petersen – Martin Christensen  3 – 1
Morten Villadsen/Hans Hulbæk Petersen – Emil Olsson/Fredrik Staerk  2 – 3
Michael Heilstrup/Dan Hansen – Martin Christensen/Casper Tingleff  1 – 3
Michael Heilstrup – Casper Tingleff  1 – 3
Hvidovre – Hillerød (søndag den 14. september 2014)
Casper Tingleff
havde som holdleder sat et hold bestående af Casper selv, Jesper Møller, Jacob Reuther og klubbens formand Thomas Hjermind Jensen. Thomas spiller normalt i 2. division, men han skulle vise sig at være en god mand at have med.
Lige som lørdag kom Hillerød lidt skidt fra start og var alt for hurtigt bagud med 0-3. Nu havde de medrejsende Hillerød-fans (i alt 8 stk) imidlertid fået gumlet frokosten, og der blev klappet ivrigt. Det hjalp! Casper Tingleff kom på banen og besejrede Jacob Jørgensen med 3-2, mens Jesper Møller var kommet godt i gang, og besejrede Jan Risom med 3-0.
Thomas Hjermind kunne desværre ikke stille noget op over for Jan Nordhøj – 0-3. Heldigvis gjorde kampens 2 yngste spillere, Casper Tingleff og Jacob Reuther, kort proces med 3-0 over henholdsvis Christian Klint og Jacob Jørgensen. Stillingen blev 4-4.
I doublerne var det til gengæld rutinerede Møller/Hjermind, der kunne hive en Hillerød-sejr hjem, mens Tingleff/Reuther i 5. sæt måtte bøje sig over for Klint/Nordhøj. Stilling 5-5.
Tingleff klarede en nogenlunde sikker 3-1 sejr over Jan Risom. Imens var Jesper Møller i problemer mod Christian Klint, men….. Møller VILLE VINDE… og det gjorde han. Med en stærk fight blev det til 3-2 til Jesper Møller. Stillingen var 7-5.
Jacob Reuther kom i modvind mod Jan Nordhøjs defensive spil og tabte 3-1.
Hvis Hillerød skulle have sejren, skulle Thomas Hjermind slå Jacob Jørgensen. Efter en alt for hurtig exit i sidste uges Greve-Stævne, har Thomas været i skarp træning i ugen der er gået, og allerede i første sæt, vidnede spillet om, at det ikke var en umulig opgave. Thomas var foran det meste af sættet, men Jacob vandt det alligevel – og 2. sæt gik samme vej. Thomas var dog ikke slået, og med 3 flotte, spændende og koncentrerede sæt i træk til Thomas blev det en sejr på 3-2 til Thomas – Stærkt!
Hillerød spillerne fejrede 8-6 sejren sammen med den medrejsende Hillerød-klan (Jonathan Svarer Johansen + far Lars, Mads Harslund, Peter Carstensen, Noah Hjermind Jensen, Daniel Simonsen + mor Lone og Torsten).
Se hele kampen mellem Hvidovre og Hillerød her:

Link
Se 1. divisionsholdets kampprogram og læs øvrige nyheder om holdet

Nøgleord: , , , , , , , , , .Bogmærk Permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.